Βασιλειάδης: «Οι ελληνικές ομάδες να προστατεύσουν την Εθνική»

Τα προκριματικά για το παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ του 2019 πλησιάζουν και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε τις ελληνικές ομάδες να προστατεύσουν την Εθνική.

Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «στο κόκκινο 105,5» ο υφυπουργός τόνισε:

«Οι ελληνικές ομάδες πρέπει να προστατεύσουν την Εθνική. Δεν θέλω να πάμε στη συζήτηση για τις τιμωρίες που προβλέπονται στο νόμο και τους κανονισμούς της εκάστοτε ομοσπονδίας. Είναι κομβικό να βοηθήσουμε την εθνική για να συνεχίσει να δίνει το «παρών» στις
μεγάλες διοργανώσεις. Να πιέσουμε και την Ευρωλίγκα για να αλλάξει στάση, αλλά και οι ίδιες να προσέξουν τη στάση τους απέναντι στην εθνική».

Σε ερώτηση για τον αν υπάρχει επικοινωνία με τις ομάδες, ο Γιώργος Βασιλειάδης απάντησε:

«Είμαστε σε επικοινωνία, υπάρχει μια διαφορά απόψεων, υπάρχει ένα δεδομένο πρόγραμμα. Το πρόβλημα δεν είναι ελληνικό. Το θέμα αυτό θα το λύσει η επιτροπή ανταγωνισμού. Ελπίζω να επικρατήσει σύνεση και θα κάνω και κινήσεις τις επόμενες μέρες, θα μιλήσω με τις ομάδες για να προστατεύσουμε την Εθνική ομάδα ώστε να μπορέσει να δώσει το «παρών» σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Είναι κρίσιμη κατάσταση. Αν η Εθνική αποκλειστεί, δεν θα συμμετάσχει στην επόμενη μεγάλη διοργάνωση, άρα θα πρέπει να προστατεύσουμε την Εθνική με κάθε μέσο».
Keywords
Τυχαία Θέματα