Τυλίχθηκε στις φλόγες τοποθεσία που χρησιμοποιούταν για τα γυρίσματα του "Westworld"

Η φωτιά Γούλσεϊ πέρασε απ' όλο το Paramount Ranch.

Η τοποθεσία που αντιπροσωπεύει τη Δυτική πόλη που έχουμε δει στη σειρά "Westworld" τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω της πυρκαγιάς της Καλιφόρνια.

Για το γεγονός μάθαμε μετά από κοινοποίηση στο Twitter εκ μέρους της Εθνικής Περιοχής Αναψυχής των Βουνών της Σάντα Μόνικα. Όπως αναφέρθηκε στο tweet, "Η Φωτιά Γούλσεϊ έκαψε τη Δυτική Πόλη του Paramount Ranch".

Μέσω Twitter.

Πιο

πρόσφατα, η Εθνική Περιοχή Αναψυχής αναδημοσίευσε ένα βίντεο από το Απογευματινό Δελτίο του CBS παρουσιάζοντας την καταστροφή που υπέστη το πλατό, το οποίο βρισκόταν στο Paramount Ranch των Άγκουρα Χιλς. Το HBO ενημέρωσε το Variety πως κατά τη στιγμή που η περιοχή δέχθηκε το πλήγμα της πυρκαγιάς δεν συνέβαιναν γυρίσματα της σειράς "Westworld".

Κατά το Variety, αρκετές ακόμα τοποθεσίες στο Paramount Ranch χρησιμοποιούνταν για γυρίσματα, περιλαμβάνοντας τις παραγωγές των "Weeds" και "Dr.Quinn, Medicine Woman". Το Paramount Ranch καθιερώθηκε το 1927 από την Paramount Pictures και, έκτοτε, παραμένει ανοικτό για το κοινό ως μέρος της Υπηρεσίας του Εθνικού Πάρκου.

Σύμφωνα με το THR, 75000 κατοικίες κλήθηκαν να εκκενώσουν την περιοχή της Νότιας Καλιφόρνια εξαιτίας της πυρκαγιάς Γούλσεϊ. Ο σκηνοθέτης του "Doctor Strange", Scott Derrickson ενημέρωσε το κοινό με ένα του tweet πως έχασε το σπίτι του στις φλόγες.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΝέα προσθήκη για την 3η σεζόν "Westworld""Ριζικές αλλαγές" θα φέρει ο τρίτος κύκλος του "Westworld"Η πολυπλοκότητα του "Westworld" δεν είναι για όλους

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα