Τσόχλας: «Να αφήσουμε πίσω τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Να συγκεντρωθεί απόλυτα στο ματς με την Ορλαντίνα πρέπει να είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, που οφείλει να αφήσει πίσω του τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Απόλλωνα Τσόχλα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πόσο διαφορετικό είναι το ματς με την Ορλαντίνα σχετικά με το τότε παιχνίδι στην Ιταλία: Μεγάλη η διαφορά. Τώρα είμαστε χαρούμενοι γιατί είμαστε στη φωτεινή
πλευρά του δρόμου και είμαστε αισιόδοξοι πως θα κερδίσουμε".

Για τα νέα πρόσωπα που προστέθηκαν στην ομάδα και την παρουσία τους: Παίζουν ρόλο τα νέα πρόσωπα, φάνηκε και χθες αυτό, ο Βασίλης (σ.σ. Χαραλαμπόπουλος), τα νέα παιδιά βοήθησαν, βρήκαμε τη χημεία μας που είναι το πιο σημαντικό. Ο χρόνος ήταν σύμμαχός μας. Αργήσαμε, αλλά τα καταφέραμε, είμαστε σε καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο".

Για την άμυνα του ΠΑΟΚ και το πόσο σημαντική είναι η βελτίωση στον τομέα αυτό: "Ήταν κάτι που ήθελε να περάσει ο προπονητής μας. Χθες ήμασταν εξαιρετικοί, κάναμε το καλύτερο ματς της χρονιάς. Είναι θέμα συγκέντρωσης το πως ακολουθείς τις οδηγίες που παίρνεις, πως τις εκτελείς, έχουμε δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε το ίδιο έτοιμοι, συγκεντρωμένοι για να κερδίσουμε".

Για τον Τζάκσον και το πόσο έχει βοηθήσει: "Φέρνει ποιότητα στην ομάδα, ξέρει μπάσκετ το καταλαβαίνουμε στις προπονήσεις, το είδαμε και χθες, παίξαμε αντίπαλοι πέρυσι. Είναι θετικός άνθρωπος, φέρνει ενέργεια, έχει καλό σουτ για ψηλός και μας βοηθάει ο όγκος του. Θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη".

Για τον Αντώνη Κόνιαρη, είπε: "Ο Αντώνης είναι από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ελλάδα. Το έδειξε και πέρυσι και παλιότερα εγώ τον ξέρω από πολύ μικρό. Είναι εκπληκτικός στην άμυνα βγάζει οποιοδήποτε αντίπαλο από τον ρυθμό του. Ελπίζω με αυτό το ατού να προχωρήσει και ψηλότερα. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι προτεινόμενος για καλύτερος νέος παίκτης της διοργάνωσης".

Για την δύσκολη αρχή του ΠΑΟΚ και το πως κατάφεραν να γυρίσουν την κατάσταση: "Ήταν σημαντικό κομμάτι, είχαμε πει πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, ήταν δύσκολη αρχή έπρεπε να αντεπεξέλθουμε. Τα καταφέραμε".

Για το αυριανό παιχνίδι, είπε: "Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συγκεντρωθεί να αφήσει πίσω την τεράστια χθεσινή νίκη, να είναι έτοιμος να δείξει τεράστια ενέργεια, αφοσίωση είναι παιχνίδι στις δυνατότητες μας και πρέπει να κερδίσουμε.
Keywords
Τυχαία Θέματα