Τσέλσι – Γουότφορντ 2-1 : Νίκη στο τέλος μιας δύσκολης σεζόν (hls)

Το πρώτο ημίχρονο στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν πραγματικά ένα παιχνίδι ομάδων που παίζουν για τελευταία φορά μέσα στην σεζόν.

Τίποτε εντυπωσιακό με την Τσέλσι να προηγείται δίκαια με το κοντινό πλασέ του Χάβερτς στο 11ο λεπτό από ασίστ του Κένεντι ενώ οι ίδιοι παίκτες συνδυάστηκαν για να στείλει την μπάλα στο δοκάρι ο Γερμανός λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

H Τσέλσι προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League

που δεν έχει βρεθεί ποτέ πίσω στο σκορ στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο σε μια σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα συνέβησαν στα τελευταία πέντε λεπτά. Η Γουοτφορντ ισοφάρισε με γκολ του Γκόσλινγκ (87′) από ασίστ του Μάσινα όμως η Τσέλσι όπως συνηθίζει, δεν τα παράτησε και νίκησε με γκολ του Μπάρκλεϊ (90+1).

Η Τσέλσι επικράτησε 2-1 και τερμάτισε στην τρίτη θέση μιας εξαιρετικά δύσκολης σεζόν με όσα συνέβησαν στον σύλλογο και τον ιδιοκτήτη του Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Τσέλσι : Μεντί – Αθπιλικουέτα, Σίλβα, Ρούντιγκερ (66′ Μπάρκλεϊ) – Τζέιμς, Καντέ, Σαούλ, Κένεντι (59′ Σαρ) – Μάουντ (89′ Τσίλγουελ), Ζιγές, Χάβερτς

Γουότφορντ : Μπάχμαν – Φεμένια, Καμπασέλε, Σαμίρ, Καμαρά (78′ Μάσινα) – Καγέμπε (82′ Γκόσλινγκ), Σισοκό, Κλέβερλι – Κίνγκ (72′ Ερνάντες), Σέμα, Ζοάο Πέντρο

Keywords
Τυχαία Θέματα