Τουπάν: "Βελτίωση στα λάθη, δεν μας άρεσε η ήττα από Αρμάνι" (video)

Ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση περιμένει από τον Ολυμπιακό ο Αξέλ Τουπάν, που μίλησε στους Δημήτρη Καρύδα και Δώρα Παντέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου:

«Αυτό ήθελα στο παιχνίδι. Να βγάλω ενέργεια στο παρκέ ερχόμενος από τον πάγκο. Παίξαμε καλά στο παιχνίδι. Ξέρω το ρόλο μου στην ομάδα».

Για τον ρυθμό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του: «Είναι και αυτό μέσα στο παιχνίδι.
Κάποιες φορές κάνουμε κάποια λάθη που πρέπει να αποφύγουμε. Θέλουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό τον τομέα. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας ακόμα περισσότερο».

Για τον τρόπο που προσαρμόζεται στο παιχνίδι της ομάδας του: «Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε ένα εξαιρετικό επιτελείο και δουλεύουμε σκληρά και αυτό μας βοηθάει να είμαστε ενωμένοι. Δεν μας άρεσε η ήττα από την Αρμάνι και θέλαμε να αλλάξουμε την εικόνα μας».

Για τα σκαμπανεβάσματα του Ολυμπιακού: «Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας.Στα λάθη πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά, όπως και στην άμυνα για να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα. Αν κάνουμε αυτό θα είναι ικανοποιημένος και ο προπονητής μας».

Για την αμυντική εικόνα του Ολυμπιακού: «Μπορεί ο κόουτς να μιλάει συνεχώς για την επίθεση, αλλά δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Δεχτήκαμε 80 πόντους και θέλουμε να το βελτιώσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα