Τομπίας Στίλερ, ο Γερμανός που "κιτρίνισε" Μπακάκη-Τσιμίκα

Ο Τομπίας Στίλερ διεθνής διαιτητής από το 2014 θα διευθύνει το ντέρμπι του Καραϊσκάκης μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Ο Γερμανός δικηγόρος δεν είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στο φαληρικό γήπεδο, αφού τον Οκτώβριο του 2016 είχε σφυρίξει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αστανά, τότε που οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με το ευρύ 4-1.
Δύο γκολ είχε πετύχει ο Σεμπά και από ένα οι Φιγκέιρας και Ελ Γιουνούσι. Μάλιστα ο Στίλερ είχε αποβάλλει τον Κάνιας των φιλοξενούμενων στο 58ο λεπτό, με δύο κίτρινες κάρτες.

Ο Γερμανός ρέφερι είχε βρεθεί και πάλι στο δρόμο του Ολυμπιακού, τον Σεπτέμβριο του 17 όταν διήυθηνε την αναμέτρηση με την Γιουβέντους στο Τορίνο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν επιβληθεί 2-0, με τον Στίλερ να βγάζει όλο το παιχνίδι χωρίς να τιμωρήσει ούτε έναν ποδοσφαιριστή με κίτρινη κάρτα.

Ο Στίλερ βρέθηκε στην Αθήνα ακόμα μια φορά, πριν από 4 μήνες, όταν στο Ολυμπιακό Στάδιο η εθνική μας ομάδα νίκησε 1-0 την Ουγγαρία για το Nations League. Τότε είχε μοιράσει 8 κίτρινες, 3 για την ελληνική ομάδα και 5 για τους Ούγγρους. Μάλιστα 2 από τους 3 Έλληνες που τιμώρησε θα τους βρει πάλι μπροστά του, αφού τις ελληνικές κίτρινες είχαν πάρει οι Μπακάκης, Τσιμίκας και Παπασταθόπουλος.

Συνολικά ο Γερμανός είχε σφυρίξει φέτος 15 ματς στην Γερμανία σε πρώτη, δεύτερη, τρίτη κατηγορία και κύπελλο έχοντας μοιράσει 41 κίτρινες και μία απ' ευθείας κόκκινη. Στα 9 παιχνίδια της μπουντεσλίγκα, ο απολογισμός των ομάδων είναι εντυπωσιακός, με μέσο όρο πάνω από 3 γκολ ανά ματς (30 συνολικά).

Σε 5 ευρωπαϊκά παιχνίδια, 2 για το Τσάμπιονς και 3 για το Γιουρόπα Λιγκ έδειξε 21 κίτρινες και 2 κόκκινες.
Keywords
Τυχαία Θέματα