Το «plan b» της Γιουβέντους

Ιταλικά και βρετανικά δημοσιεύματα της αναφέρουν ότι ο Ζαν-Φιλίπ Ματέτα της Κρίσταλ Πάλας εξετάζεται…Όπως και το περασμένο καλοκαίρι, η Γιουβέντους δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να έρθει σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για την επιστροφή του Κολό Μουανί, ο οποίος σημείωσε 8 γκολ σε 16 συμμετοχές κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη «Μεγάλη Κυρία» στο δεύτερο μισό της σεζόν 2024-25.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιμένει και απαιτεί 50 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Γιουβέντους δεν έχει προβεί ακόμη σε περαιτέρω ενέργειες για να καλύψει το συγκεκριμένο ποσό. Οι διαπραγματεύσεις είναι σε αδιέξοδο. Έχουν ακουστεί και έζουν γραφτεί άπειρα ονόματα για τη δεύτερη επιλογή της Γιουβέντους.

Το πιο μεγάλο όνομα, ο Γάλλος επιθετικός Ματέτα. Ο ποδοσφαιριστής που επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχει «παγώσει» προς το παρόν τις διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τηνΠάλας,καθώς προσδοκά ιδανικά μια μεταγραφή σε κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο.

Η Γιουβέντους είχε καταθέσει προηγουμένως πρόταση για την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς ύψους 33 εκατομμυρίων ευρώ κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ωστόσο η κίνηση αυτή δεν ολοκληρώθηκε.

Keywords