Το Περιστέρι στηρίζει την δράση του Ατρόμητου

Το Περιστέρι αποφάσισε να κλείσει τις πόρτες του στο φιλικό παιχνίδι με τον Ήφαιστο, προκειμένου ο κόσμος να ενισχύσει το φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό. Τα έσοδα από το παιχνίδι αυτό θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

«Ο Γ.Σ. Περιστερίου, με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης, έλαβε την απόφαση ο Σαββατιάτικος (8/9, 18:00) φιλικός αγώνας με τον Ήφαιστο Λήμνου στο ΚΓ. “Ανδρέας Παπανδρέου” να διεξαχθεί κεκλεισμένων των
θυρών, ώστε ο κόσμος του Περιστερίου να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο, τη φιλική αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό (8/9, 19:00) που πραγματοποιείται για Ιερό Σκοπό!
Σε συνεργασία με τον σύνδεσμο φιλάθλων "Fentagin 1980", τα έσοδα του συγκεκριμένου αγώνα θα διατεθούν στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής και στην ενίσχυση φιλάθλου της ομάδας μας που η πυρκαγιά κατέστρεψε την πρώτη κατοικία του! Καλούμε όλο τον κόσμο του Περιστερίου να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια!

Παράλληλα, ο Γ.Σ. Περιστερίου αποφάσισε τα έσοδα της εντός έδρας φιλικής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (27/9), που θα είναι και ο πρώτος "ανοικτός" για τον κόσμο μας, να διατεθούν για τον ίδιο ακριβώς σκοπό και ευχαριστούμε την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την άμεση ανταπόκριση. Κατόπιν τούτου, όσες φιλικές αναμετρήσεις δώσει η ομάδα μας έως τότε, θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία των φιλάθλων, με την ελπίδα στο ματς με τον "Δικέφαλο" το Κ.Γ. "Ανδρέας Παπανδρέου" να είναι κατάμεστο.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τόσο τον σύνδεσμο φιλάθλων 'Fentagin 1980", όσο και τον Ατρόμητο για την πρωτοβουλία και να ευχηθούμε από καρδιάς, το ποσό που θα συγκεντρωθεί από το ματς του Σαββάτου να είναι το μέγιστο δυνατό.

Το ραντεβού μας είναι διπλό: Πρώτα το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και εν συνεχεία στις 27/9 στο "Ανδρέας Παπανδρέου"!».
Keywords
Τυχαία Θέματα