Το κύκνειο άσμα του "Homeland" θα είναι η 8η σεζόν του

Αντίο στην Carrie.

Τον επόμενο χρόνο θα πούμε αντίο στην Carrie, καθώς το Showtime ανακοίνωσε πως η πολυβραβευμένη σειρά "Homeland" με την Claire Danes και τον Mandy Patinkin, θα κλείσει με τον 8ο κύκλο της.

Αν και τα νέα για την ολοκλήρωση της σειράς με την επερχόμενη σεζόν είχαν πρωτοέρθει από την πρωταγωνίστρια τον Απρίλιο, ωστόσο τώρα το Showtime επιβεβαίωσε την είδηση, συμπληρώνοντας

πως η επερχόμενη, 8η και τελευταία σεζόν, αναμένεται τον Ιούνιο του 2019 και θα αποτελείται από 12 επεισόδια.

"To 'Homeland' ήταν μια καθοριστική σειρά για το Showtime, μια πρόκληση για τον κόσμο που ζούμε, σαν προφητεία" είπε ο πρόεδρος και CEO του καναλιού, David Nevins. "Αυτό το project, το οποίο ήρθε στην αρχή της θητείας μου στο Showtime χάρη στον Alex Gansa και τον Howard Gordon, και ζωντάνεψε από ένα αξιοθαύμαστο cast, ηγούμενο από την Claire Danes και τον Mandy Patinkin, πρόκειται για μια πλούσια μελέτη χαρακτήρων, που πλέον είναι έτοιμη για τη φυσική της κατάληξη. Οι θεατές θα ανταμειφθούν από τον τρόπο που ο Alex θα φέρει πίσω το 'Homeland'."

"To Homeland ήταν η πιο διασκεδαστική κι ικανοποιητική εμπειρία της καριέρας μου" είπε ο συνδημιουργός και showrunner της σειράς, Alex Gansa. "Δεν έχουν υπάρξει πολλοί τόσο τυχεροί όσο εγώ - το να συνεργάζεσαι με τη θαυματουργή Claire Danes, με την ατελείωτη υποστήριξη των Fox και Showtime, και το να δουλεύεις δίπλα σε κάποιους από τους πιο χαρισματικούς σεναριογράφους, ηθοποιούς και τεχνικούς του χώρου. Λυπάμαι που βλέπω αυτό το ταξίδι να τελειώνει, αλλά ήρθε η ώρα."

Όσο για την ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών για τον επερχόμενο 8ο κύκλο, εκτός από τον Gansa, περιέχει και τους Howard Gordon, Chip Johannessen, Deb Cahn, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Claire Danes, Michael Klick, Gideon Raff, Avi Nir και Ran Telem.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το "Homeland" πρωτοεμφανίστηκε στις οθόνες μας το 2011, από τους παραγωγούς του "24", και βασίστηκε στην ισραηλινή σειρά "Prisoners of War" του Gideon Raff. Η σειρά εκτοξεύτηκε στα ύψη των σειρών του Showtime, αποσπώντας μάλιστα 6 βραβεία Emmy από την πρώτη κιόλας χρονιά, με τις επόμενες έξι να φέρνουν πολυάριθμα βραβεία για την crime δραματική σειρά.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΧωροχρονικά άλματα για την όγδοη σεζόν του HomelandΠέφτει η αυλαία για το "Homeland" μετά την 8η σεζόνHomeland: Πρώτο trailer για την 7η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα