Το Netflix ζήτησε μετα-αποκαλυπτική σειρά με ζόμπι βασισμένη σε κόμικ του "Daybreak"

Η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια.

Μια μετα-αποκαλυπτική σειρά με ζόμπι, βασισμένη στο graphic novel του Brian Ralph, το "Daybreak", είναι στα σκαριά στο Netflix.

Σύμφωνα με το Deadline, το Netflix ζήτησε 10 επεισόδια για τη σειρά, η οποία περιγράφεται ως ανατρεπτική μαύρη κωμωδία με ζόμπι. Ο Aron Eli Coleite ("Star Trek: Discovery", "Heroes") θα είναι ο showrunner και θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή, με τον Brad Peyton ("Rampage") στη σκηνοθεσία και στην εκτελεστική παραγωγή, επίσης.

Η ιστορία ακολουθεί έναν 17χρονο που ονομάζεται Josh (έχει αποβληθεί από το Λύκειό του) ο οποίος πηγαίνει να ψάξει για τη χαμένη φίλη του Σαμ στην μετα-αποκαλυπτική Glendale της California. Μαζί του, θα ενωθούν μερικοί από τους πιο εκκεντρικούς φίλους του, συμπεριλαμβανομένων μιας πυρομανούς 12χρονης που ονομάζεται Angelica και του πρώην νταή του λυκείου, Josh Wesley, ο οποίος είναι τώρα ένας ειρηνιστής σαμουράι.

Καθ 'όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Josh θα πρέπει να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν συμμορίες, σαν να είναι βγαλμένες από το "Mad Max" και πλάσματα ζόμπι τα οποία ονομάζονται Ghoulies.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά.

Το Netflix απέκτησε, επίσης, και το "Locke and Key".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο Facebook Watch προτιμά τη διαδραστική τηλεόραση από τα μεγάλα showΤο Netflix ετοιμάζεται να ομορφύνει τα προφίλ σαςΗ Lindsay Lohan θα βρεθεί με το MTV στη Μύκονο για νέο reality

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα