Το Netflix δεν υποστηρίζει το Bird Box Challenge που έγινε viral

Ίντερνετ και προκλήσεις... ένας επικίνδυνος συνδυασμός.

Η νέα επιτυχία του Netflix ονομάζεται "Bird Box" κι έχει μεταδοθεί με ταχύτητες φωτός, όχι μόνο ως ένα παραπάνω από αξιόλογο θρίλερ με πρωταγωνίστρια την Sandra Bullock, αλλά κι ένα ακόμα Challenge. Η διάσημη streaming υπηρεσία όμως, μπορεί να χαίρεται με το πρώτο σκέλος και την επιτυχία του "Bird Box", δεν ενστερνίζεται όμως το δεύτερο.

Το διαβόητο Bird Box

challenge λοιπόν πρόκειται για viral προκλήσεις, με τον κόσμο που συμμετέχει να καλείται να δένει τα μάτια του -όπως κάνουν και οι χαρακτήρες στην εν λόγω ταινία- και να εκτελούν διάφορες κοινές -και μη- δουλειές. Αν ρίξετε μια ματιά στο Twitter ψάχνοντας #BirdBoxChallenge πολύ πιθανόν να δείτε ανθρώπους να περπατούν στον δρόμο με κλειστά τα μάτια ή να παίζουν με τα παιδιά τους στο σπίτι για πλάκα, όμως αναφορές καταδεικνύουν πως αρκετοί συμμετέχοντες έχουν προσπαθήσει -κι αποτύχει- να κάνουν πιο απαιτητικές δουλειές, όπως το να κάνουν σκούτερ, να χρησιμοποιούν το ασανσέρ ή να παραγγέλνουν φαγητό σε drive-thru.

Φυσικά, ένα τέτοιο ιντερνετικό challenge δεν είναι ποτέ ασφαλές, οπότε το Netflix στράφηκε στον λογαριασμό του στο Twitter γράφοντας με κεφαλαία: "ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BIRD BOX CHALLENGE... Το αγόρι και το κορίτσι έχουν μόνο μια ευχή για το 2019 και αυτή είναι να μην καταλήξετε στο νοσοκομείο εξαιτίας κάποιων memes."

Can’t believe I have to say this, but: PLEASE DO NOT HURT YOURSELVES WITH THIS BIRD BOX CHALLENGE. We don’t know how this started, and we appreciate the love, but Boy and Girl have just one wish for 2019 and it is that you not end up in the hospital due to memes.

Netflix US (@netflix) January 2, 2019

Η ταινία έγινε διαθέσιμη στην streaming υπηρεσία στις 21 Δεκεμβρίου και τις πρώτες εφτά ημέρες την έχουν δει πάνω από 45 εκατομμύρια λογαριασμοί. To sci-fi horror φιλμ έρχεται από την Δανή σκηνοθέτιδα Susanne Bier (Hævnen, The Night Manager) και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Josh Malerman. Στην ταινία, εκτός από την Sandra Bullock, βλέπουμε τους Sarah Paulson, Trevante Rhodes, Jacki Weaver, Rosa Salazar, Danielle Macdonald, Lil Rel Howery, Tom Hollander, BD Wong, Colson Baker και John Malkovich.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, αρνείται να ξεστολίσει και προετοιμάζεται για GameAthlon Winter. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Έρχεται CGI remake της πρώτης ταινίας Pokemon; Marvel's The Punisher Season 2 Teaser Trailer - I'm on Fire Οι Avengers κατέκτησαν το Ελληνικό box office το 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα