Το Gears 5 θα έχει τον Dave Bautista ως Playable χαρακτήρα

Ο πρώην παλαιστής του WWE, θα είναι διαθέσιμος στο multiplayer mode του Gears 5.

Ο ηθοποιός και αστέρας του WWE, Dave Bautista aka Batista, προσπαθούσε για αρκετό καιρό να μπει στην μακρινή παραγωγή για την ταινία Gears of War, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Ευτυχώς, το Gears 5 φαίνεται να βρήκε κάποιον συμβιβασμό. Ξεκινώντας

στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά το WWE Clash of Champions pay-per-view event, θα μπορείτε να παίξετε ως Dave Bautista στο Gears 5.

Η ανακοίνωση έρχεται απευθείας από τον επίσημο λογαριασμό Twitter του Bautista, με τον αστέρα να φορά την εικονική COG πανοπλία, μουρμουρίζοντας στην κάμερα "ήρθε η γα****** ώρα", ενώ παράλληλα φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η Coalition, developer του Gears 5, εξέδωσε ανακοίνωση στο Bleacher Report εξηγώντας το εύρος της ενσωμάτωσης του Bautista.

"Ο Dave είναι αρκετό καιρό παθιασμένος στο να μπει στο franchise του Gears και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε μαζί του ώστε να φέρει την υπογραφή του, αλά WWE, στο παιχνίδι" είπε η εταιρεία. "Η εμβληματική συμπεριφορά του αθλητή του WWE, Batista, θα ενσωματωθεί μέσα στο 'Gears 5' ως skin στο multiplayer, επιτρέποντας στους fans του Gears και του wrestling να παίξουν ως Batista σε όλα τα multiplayer modes, συμπεριλαμβανομένων των Horde, Versus και Escape."

Ακολουθεί screenshot του Bautista από το παιχνίδι, όπως ανέβηκε από το Bleacher Report.

Ο director του Gears, Rod Fergusson, είχε επίσης κάποια ευχάριστα να μοιραστεί για την εισαγωγή του Bautista.

"Έχει περάσει πολύς καιρός, αλλά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος που τελικά κάνουμε το όνειρο του Dave, να είναι μέρος του Gears of War, πραγματικότητα στο 'Gears 5'". είπε ο Fergusson. "Η εμβληματική, εντυπωσιακή προσωπικότητα του Batista ταιριάζει απόλυτα στο σύμπαν του Gears of War και όλη η ομάδα στη The Coalition ανυπομονεί να το δει να αντιμετωπίζει τα Swarm και όλες τις άλλες προκλήσεις στο multiplayer. Είναι πολύ ευχάριστο να δουλεύουμε με τον Dave και το WWE και ευελπιστώ πως αυτό είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας".

Ο Bautista έχει παίξει και στην (σχετικά) πρόσφατη ταινία Avengers: Endgame ως Drax the Destroyer, καθώς και στην σειρά What We Do in the Shadows. Αποσύρθηκε από το WWE τον περασμένο Απρίλη έπειτα από ήττα από τον Triple H στο Wrestlemania 35. Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα παίξει τον ρόλο του Marcus Fenix στην ταινία Gear of War, αλλά σίγουρα η προσθήκη του στο Gears 5 δεν βλάπτει κανέναν.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceGears 5: Επίπεδα 50 φορές μεγαλύτερα θα αντιμετωπίσουν οι παίκτεςGamescom 2019: 7 λεπτά γεμάτα gameplay της Sarah Connor από το Gears 5Το Gears of War 5 και η μάχη κατά του τσιγάρου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα