Το Gears 5 περιλαμβάνει μια εκτενή αναφορά στο "Hamilton"

"Now a craze, a mania, a worldwide compulsion."

Το Gears of War 5 περιέχει πολλές αναφορές στο δημοφιλές real-life μιούζικαλ, Hamilton.

H ανάλογη μεταφορά του μιούζικαλ στο Gears 5 ονομάζεται "Embry" και λέει επίσης την ιστορία μιας εξέχουσας κυβερνητικής φιγούρας. Αντί για τον Alexander Hamilton,

το μιούζικαλ του Gears 5 είναι για τον Nassar Embry, μέλος των Allfathers και ιδρυτή του Διοικητικού Συμβουλίου της Συμμαχίας Κυβερνητικών Σωμάτων (The Coalition of Ordered Governments - COG).

Οι αναφορές μπορούν να βρεθούν σε όλο το Act I: Chapter 4 - The Tide Turns, συμπεριλαμβανομένων των αφισών, που θα αναγνωρίσουν άμεσα οι φαν του Hamilton. Κατι που θα είναι οικείο στους οπαδούς του Χάμιλτον, ενώ θα τραβήξει και τα σχόλια των κριτικών. Η αναφορά ωστόσο δεν σταματάει με τις αφίσες.

Ο παίκτες θα μπορέσουν κάποια στιγμή να εξερευνήσουν το The Palace Theatre, όπου λαμβάνει χώρα το Embry, το οποίο θα μπορούσε να είναι μια αναφορά στην πραγματική τοποθεσία του Public Theatre, όπου το Hamilton έπαιζε, πριν μετακομίσει στο Μπρόντγουεϊ.

Τέλος, ένα από τα collectibles του Act I: Chapter 4, με τίτλο "Song Lyrics," περιλαμβάνει στίχους από το "Nassar Embry (That's My Name)," το εναρκτήριο τραγούδι από το μιούζικαλ. Τα λόγια, είναι μια παρωδία του εναρκτήριου τραγουδιού του Hamilton, "Alexander Hamilton."

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Η Ikumi Nakamura αποχωρεί από την Tango Gameworks E3 2019 Screenshots - Gears 5 Control E3 2019 Screenshots

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα