Το Facebook κόβει τα πάρε δώσε με το PlayStation 4

Ουψ.

Το Facebook χωρίζει τα τσανάκια του με το PS4, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να μοιραστείτε βίντεο ή screenshots στο προφίλ σας.

Παράλληλα, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την φωτογραφία προφίλ του Facebook να προσθέσετε φίλους ή να κάνετε cross-post τα trophy achievements.

Σύμφωνα

με το PlayStation Support, η εν λόγω κίνηση έγινε στις 7 Οκτωβρίου και απολογείται για οποιαδήποτε αναταραχή.

Ένα δελτίο τύπου από το Facebook τον Ιούλιο αναγνώρισε ότι η σύνδεση με το Playstation και το Xbox δημιουργούσε "bug." Έγραψε συγκεκριμένα "ανακοινώσαμε στα τέλη του 2018 ότι θα σταματήσουμε την συνεργασία με πολλούς συνεργάτες μας. Πρόσφατα, μια third party εταιρεία μας ενημέρωσε για ένα bug, το οποίο εξερευνήσαμε και ανακαλύψαμε, δυστυχώς, ότι το codebase μας ενεργοποιούσε συνεχή πρόσβαση στα δεδομένα μας, από αυτούς τους συνεργάτες.

"Από τους δεκάδες εταίρους που ανακαλύψαμε ότι έχουν πρόσβαση σε δεδομένα, μόνο δύο, η Microsoft και η Sony συνέχισαν να έχουν πρόσβαση σε περιορισμένους τύπους δεδομένων φίλων. Αυτός ήταν παλιός κώδικας που υποστηρίζει γνωστές εμπειρίες για ανθρώπους, όπως τη δυνατότητα χρήσης του Facebook στο PlayStation ή για να συγχρονίσετε τα στοιχεία των φίλων σας με άλλη υπηρεσία. "

Ως αποτέλεσμα, το Facebook δήλωσε ότι σταματά την συνεργασία με το PlayStation και το Xbox για να συμμορφωθεί καλύτερα με την Επιτροπή Εμπορίου των ΗΠΑ, μετά από το σκάνδαλο της Cambridge Analytica.

Μια δήλωση στο Kotaku υποδηλώνει ότι η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι προσωρινή, καθώς προφανώς βρίσκεται σε συνομιλίες με το PlayStation για να επιστρέψει τα χαρακτηριστικά αυτά, κάποια στιγμή στο μέλλον. Το Facebook είπε: "Συνεργαζόμαστε με τη Sony για να ολοκληρώσουμε μια ανανεωμένη σύμβαση, που θα βελτιώσει την ενσωμάτωση του Facebook στο PlayStation. Ενώ αυτές οι συζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, οι δυνατότητες του Facebook δεν θα είναι διαθέσιμες στο PlayStation 4. Ελπίζουμε να επαναφέρουμε αυτά τα χαρακτηριστικά, καθώς οι δύο πλευρές καταλήγουν σε συμφωνία. "

Σε άλλα νέα, η Sony ανακοίνωσε επίσημα ότι το PS5 θα έρθει τα Χριστούγεννα του 2020, δίνοντάς μας και μερικές λεπτομέρειες για ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΛήψη παιχνιδιών PS2 και PS4 θα επιτρέπει το PlayStation Now για offline χρήσηΤο PlayStation Experience event της Ε3 2018Αλλαγή στην οικονομική πρόβλεψη της SONY

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα