Το Crossover DLC "Monster Hunter World: Final Fantasy 14" έχει ημερομηνία κυκλοφορίας

Τι άλλο να θέλουμε;

O Behemoth του Final Fantasy XIV πρόκειται να είναι huntable monster στο Monster Hunter World την 1η Αυγούστου 2018 και θα φέρει μαζί του craftable πανοπλία που μοιάζει με τα Dragoοns του Final Fantasy, νέα

όπλα, τα Moogles, τον Cactuar και κρυστάλλους aetheryte που δείχνουν να μεγεθύνουν τέρατα όπως το Kulu-Ya-Ku.

Κυρίως όμως, μας ενδιαφέρει το Behemoth skin για τον Poogie.

Έχοντας ανακοινωθεί στην E3 2018 κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Square Enix, αυτό το δωρεάν update είναι το πρώτο μέρος της συνεργασίας των δύο τίτλων, ενώ αργότερα θα ακολουθήσει ο Rathalos, στο FFXIV, σε μια μάχη που θα απαιτεί ομάδα 8 ατόμων για να ολοκληρωθεί.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, μερικοί από τους κυνηγούς θα φορούν πανοπλίες που αντιπροσωπεύουν τα Dragoons του Final Fantasy και ένα από τα καινούργια όπλα είναι ένα Insect Glaive που φαίνεται να χρησιμοποιεί ένα πνεύμα του φωτός ως το Kinsect του.

Το update συνεχίζει τη νέα μόδα του Monster Hunter World να συνεργάζεται με μεγάλους gaming τίτλους, όπως τα Horizon Zero Dawn, Street Fighter, Mega Man, και Devil May Cry.

H Capcom ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Monster Hunter World στο PC και επιβεβαίωσε ότι θα τρέχει σε 4K στα 60 fps.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceΑνακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Monster Hunter World σε PCTo Nintendo Switch ίσως ετοιμάζεται να υποδεχτεί τη σειρά Monster HunterΌλες οι λεπτομέρειες γύρω από το Monster Hunter World x Final Fantasy XIV Crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα