Το "Creepshow" επανέρχεται στις οθόνες μας από το 2019

Ο Greg Nicotero, του "The Walking Dead", θα αναλάβει να κάνει τα "μαγικά" του στο μακιγιάζ και τα σπέσιαλ εφέ.

Ο εκτελεστικός παραγωγός του "The Walking Dead", Greg Nicotero, θα σκηνοθετήσει, επιβλέψει και θα συμμετέχει και στην εκτελεστική παραγωγή ενός show-ανθολογίας του "Creepshow", για την υπηρεσία streaming Shudder, η οποία επικεντρώνεται στο είδος του horror.

Το πρωτότυπο "Creepshow" ήταν ένα εικονικό φιλμ, με πρωταγωνιστές τους Ed Harris, Ted Danson και Leslie Nielson,

με τον Stephen King να υπογράφει το σενάριο και τον George A. Romero στη σκηνοθεσία.

Σε μια δήλωσή του (μέσω Collider), ο Nicotero, που δούλεψε με τον Romero στο "Day of the Dead", τόνισε το πόσο ενθουσιασμένος είναι για το project:

"Το Creepshow είναι ένα έργο πολύ κοντά στην καρδιά μου! Είναι ένας από εκείνους τους τίτλους που αγκαλιάζει το αληθινό πνεύμα της φρίκης... συγκινήσεις και ρίγη που γιορτάζονται σε μία από τις πιο αληθινές μορφές τέχνης του, το κόμικ που έρχεται στη ζωή! Είναι τιμή να συνεχίσω την παράδοση στο «πνεύμα» στο οποίο δημιουργήθηκε."

Μέσω AMC.

Ο γενικός διευθυντής του Shudder, Craig Engler, νιώθει ενθουσιασμένος που θα επιστρέψει στις συγκινήσεις και τα ρίγη του "Creepshow" με τον Nicotero στο τιμόνι:

"Το 'Creepshow' είναι μία από τις πιο αγαπημένες και εικονικές ανθρωπολογίες τρόμου από δύο δασκάλους του είδους. Είμαστε ενθουσιασμένοι να συνεχίσουμε την κληρονομιά τους με έναν άλλο δάσκαλο του τρόμου, τον Greg Nicotero, καθώς φέρουμε μια νέα τηλεοπτική σειρά 'Creepshow' αποκλειστικά για τα μέλη του Shudder."

Ο Nicotero έχει σκηνοθετήσει και 25 επεισόδια από το "The Walking Dead", όμως ο τομέας στον οποίο δουλεύει καλύτερα είναι ο κόσμος του makeup, καθώς προέρχεται από τη διδασκαλία του Tom Savini, ενός θρύλου των σπέσιαλ εφέ και είναι υπεύθυνος για τους walkers του "The Walkind Dead", όσον αφορά την εμφάνισή τους. Επίσης, επιβλέπει και τον τομέα του makeup στο "Fear the Walking Dead".

Το "Creepshow" αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Shudder το 2019, με τον Nicotero να σκηνοθετεί το ντεμπούτο και έναν νέο σκηνοθέτη να έρχεται για κάθε επόμενο επεισόδιο. Η εταιρεία του για σπέσιαλ εφέ, η KNB EFX, θα χειριστεί επίσης οποιαδήποτε καθήκοντα κατασκευής… τεράτων.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΤο Amazon έδωσε εντολή για μια νέα σειρά με τίτλο "Tales From the Loop"Από τους σκηνοθέτες του "Infinity War" έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά του "Quantum and Woody"Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2018

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα