Τις ευχές του για την επιτυχία του "Rambo: Last Blood" δίνει ο Arnold Schwarzenegger

Και θέλει να πάρει στον Stallone ένα νέο μαχαίρι.

H νέα ταινία του Sylvester Stallone, "Rambo: Last Blood" βγαίνει σε λίγο καιρό και ο Arnold Schwarzenegger αποφάσισε να δώσει τις ευχές του για την επιτυχία της ταινίας μέσω του Twitter.

Έτσι στον

προσωπικό του λογαριασμό, ο Schwarzenegger δημοσιεύει, "Καλή τύχη με το 'Rambo', @TheSlyStallone. Το είδα και μου άρεσε. Όταν γίνει επιτυχία θα σου αγοράσω ένα καινούργιο μαχαίρι για να το γιορτάσουμε". Μέσα στο βίντεο ο ηθοποιός μιλά για το μέγεθος του μαχαιριού και δείχνει ένα δικό του που χρησιμοποίησε στην ταινία "Predator".

Good luck with Rambo this weekend, @TheSlyStallone. I loved it, and when it’s a hit I’m going to buy you a new knife to celebrate. pic.twitter.com/KhIGDGiuEO

Arnold (@Schwarzenegger) 18 Σεπτεμβρίου 2019

Φυσικά, το αστείο περί του μαχαιριού του Stallone δεν πέρασε απαρατήρητο και ο ηθοποιός έδωσε την δική του απάντηση, "Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είσαι πολύ καλός φίλος και μεγάλος αστέρας, αλλά το μαχαίρι μου είναι πάντα πιο μυτερό από το δικό σου! #Rambo".

Thank you very much big man. You’re a great friend, and a great star, but my knife is always going to be sharper than yours! #RAMBOhttps://t.co/co7YZk1Uhl

Sylvester Stallone (@TheSlyStallone) 19 Σεπτεμβρίου 2019

Η σύνοψη της ταινίας λέει τα εξής: Όταν μια φίλη του Rambo, η Maria, τον ενημερώνει ότι η εγγονή της εξαφανίστηκε μετά από ένα πάρτι που έγινε στο Μεξικό, αυτός αποφασίζει να πάει να την βρει. Τα πράγματα θα γίνουν σίγουρα βίαια όταν ο Rambo ξεσκεπάσει μια σπείρα trafficking. Ενώνει της δυνάμεις του με μια δημοσιογράφο της οποίας η μικρότερη αδερφή είχε την ίδια μοίρα και πρέπει να θέσει σε λειτουργία όλες του τις ικανότητες για να φέρει τα κορίτσια πίσω σώα και αβλαβή.

Ο Rambo πλέον ζει σε ένα ράντζο στην Αριζόνα και αυτό δικαιολογεί και την αμφίεση του στην πρώτη φωτογραφία της ταινίας. Τα σκηνοθετικά ηνία κρατά ο Adrian Grunberg του "Get the Gringo" και την παραγωγή ο Avi Lerner του franchise "The Expendables".

Το franchise του Rambo, πρωτοξεκίνησε το 1982 με το "First Blood", ενώ το 2008 είχαμε την τελευταία προσθήκη, όπου ο Stallone είχε αναλάβει και τη σκηνοθεσία. Όσον αφορά το εν λόγω sequel, οι συζητήσεις γύρω από μια πέμπτη ταινία Rambo είχαν έρθει πρώτη φορά στην επιφάνεια το 2009. Σε περίπτωση που έχετε ξεχάσει τι είχε συμβεί στον ήρωα όλα αυτά τα χρόνια και δεν έχετε χρόνο για να κάνετε μαραθώνιο ταινιών, δείτε όλη την ιστορία του Rambo σε επτά λεπτά.

Το "Rambo: Last Blood" θα κυκλοφορήσει στις 26 Σεπτεμβρίου στην χώρα μας.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.IGN GreeceΗ ιστορία του Rambo Saga σε εφτά λεπτάRambo: Last Blood - Official TrailerΟ Sylvester Stallone επιστρέφει και διψά για εκδίκηση στο πρώτο trailer του "Rambo: Last Blood"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα