Την ευκαιρία να ντυθούμε σαν την Rachel του "Friends" μας δίνει ο οίκος Ralph Lauren

Έτσι θα γιορτάσουμε την 25η επέτειο της σειράς.

Προς τιμήν της 25ης επετείου της σειράς "Friends", ο οίκος Ralph Lauren δημιουργεί μια νέα σειρά ρούχων εργασίας εμπνευσμένη από την Rachel Green (Jennifer Aniston), σύμφωνα με το Harper Bazaar.

Όπως ξέρουμε, η χαρακτήρας στην πάροδο των 10 χρόνων της σειράς,

εργάστηκε για τον γνωστό οίκο μόδας, αλλά και για το Bloomingdales. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να συνεργαστούν με την Warner Bros. για τη δημιουργία της σειράς ρούχων.

Η "Wear To Work", όπως ονομάζεται η συλλογή, αντλεί έμπνευση από πολλά χαρακτηριστικά ρούχα που φόρεσε η Rachel στον εργατικό της χώρο με μια πιο μοντέρνα χροιά. Περιέχει δερμάτινα παντελόνια, πλεκτά ζιβάγκο, ριγέ κουστούμια και mini και midi φούστες. Τα κομμάτια είναι διαθέσιμα στα Polo Ralph Lauren και Lauren Ralph Lauren και οι τιμές ξεκινούν από τα £120.

Να υπενθυμίσουμε ότι το "Friends" ήταν μια σειρά των David Crane και Marta Kauffman, η οποία έτρεξε για δέκα χρόνια (1994-2004) και πρωταγωνιστούσαν οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer. Εξιστορούσε τις ζωές των έξι φίλων που κατοικούσαν στη Νέα Υόρκη. Το φινάλε της σειράς έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης και παρακολουθήθηκε από 52,2 εκ. θεατές. Έχει προταθεί για 62 βραβεία Emmy, από τα οποία κέρδισε μόλις ένα το 2002 για Καλύτερη Κωμική Σειρά.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Τα "Φιλαράκια" δεν θα επιστρέψουν, επιβεβαιώνουν οι δημιουργοί Τα Φιλαράκια παραμένουν μαζί μας στο Netflix
Keywords
Τυχαία Θέματα