Τηλεοπτική σειρά γίνεται μάλλον το "Hitchhiker's Guide to the Galaxy"

Η Γη μπαίνει εμπόδιο στη διαστημική λεωφόρο.

Τηλεοπτική σειρά θα γίνει μάλλον το "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy".

Σύμφωνα με το Deadline, ο Douglas Adams, συγγραφέας της ομώνυμης σειράς επιστημονικής φαντασίας, λέγεται πως θα μεταφέρει τα βιβλία σε τηλεοπτική σειρά για την συνδρομητική υπηρεσία Hulu. Ο Carlton Cuse (Lost, Locke & Key) θα είναι ο showrunner και ο Jason

Fuchs (Wonder Woman) θα είναι ο σεναριογράφος της σειράς.

Μιλήσαμε με το Hulu, αλλά δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση σχετικά με την ανάπτυξη της σειράς.

Το "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy" ξεκίνησε ως ραδιοφωνική σειρά στο BBC Radio 4, η οποία έκανε πρεμιέρα το 1978. Ο Adams έκανε τη σειρά μυθιστόρημα το 1979 και από τότε έχει δει διάφορες μεταφορές, μεταξύ άλλων kai ενός βιντεοπαιχνιδιού του 1984 και μιας τηλεοπτικής σειράς του 1981.

Απέκτησε κινηματογραφική μεταφορά το 2005 με πρωταγωνιστές τους Martin Freeman, Sam Rockwell, Mos Def, Zooey Deschannel, Bill Nighy, John Malkovich, Stephen Fry και Alan Rickman. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει ο Garth Jennings και το σενάριο ο Adams με τον Karey Kirkpatrick, ο οποίος απεβίωσε πριν την έναρξη της παραγωγής.

Το "The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy" περιστρέφεται γύρω από τον Arthur Dent, τον τελευταίο επιζήσαντα της Γης, ο οποίος σώζεται από τον Ford Prefect, έναν ανθρωπόμορφο εξωγήινο. Ο λόγος που η Γη καταστράφηκε είναι γιατί οι Vogon κατασκευάζουν μια διαστημική οδό και ο πλανήτης μας είναι εμπόδιο. Μετά την σωτηρία του, ο Dent εξερευνά τον πλανήτη με τον Prefect και γνωρίζει τον Trillian, άλλον έναν άνθρωπο που επέζησε, τον δικέφαλο Πρόεδρο του Γαλαξία και τον Marvin, ένα καταθλιπτικό ρομπότ.

Η σειρά κατευθύνεται στο Hulu, κάτι λογικό, μιας και η Disney, η οποία κατέχει τα δικαιώματα, έχει εξαγοράσει το συνδρομητικό κανάλι. Θα αναπτυχθεί από το ABC Signature, άλλη μία από τις αγορές της Disney.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΈφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger HauerΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Τηλεοπτικός Οδηγός: Οι νέες σειρές των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα