Τι θα γίνει με τον Όσιμεν;

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Γαλατασαράι και Νάπολι για τη μόνιμη μεταγραφή του Όσιμεν συνεχίστηκαν εντατικά, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν να δώσουν τα χέρια σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Η Γαλατά πρέπει να δώσει εγγυήσεις για να πείσει τους Παρτενοπέι να τον πουλήσουν. Το να έχει διαθέσιμα 75 εκατομμύρια ευρώ, στην πραγματικότητα, δεν είναι αρκετό για την Γαλατασαράι. Η Νάπολι θέλει να καταβληθεί πλήρως το ποσό της μεταγραφής του επιθετικού, καθώς και να παρέχεται κάλυψη με εγγύηση και πιστωτική επιστολή.

Ο Όσιμεν είναι αισιόδοξος και συνεχίζει να περιμένει ένα θετικό τέλος στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, καθώς θέλει να παραμείνει στη Γαλατασαράι μετά την τελευταία του παραγωγική περίοδο δανεισμού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο διεθνής Νιγηριανός απέρριψε για άλλη μια φορά προτάσεις από μεσάζοντες που συνέχισαν να πιέζουν για μεταγραφή στην Αλ-Χιλάλ. Ο Όσιμεν είχε ήδη απορρίψει μια προσφορά 30 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως από την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι τον Ιούνιο.

Keywords