Τη 'Σιδηρά Κυρία' μάλλον θα υποδυθεί η Gillian Anderson στην 4η σεζόν "The Crown"

Άγνωστη η ημερομηνία πρεμιέρας ακόμα.

Μια νέα προσθήκη φαίνεται πως απέκτησε η βιογραφική σειρά του Netflix, "The Crown".

Σύμφωνα με το Variety, η Gillian Anderson υπέγραψε συμφωνία για να πρωταγωνιστήσει στην 4η σεζόν της σειράς, ως Margaret Thatcher.

H Anderson θα πρωταγωνιστήσει ανάμεσα στους Olivia Colman ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β', Tobias Menzies ως

Prince Philip, Helena Bonham Carter ως πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Ben Daniels ως Antony Armstrong-Jones, Marion Bailey ως Queen Mother, Josh O’Connor ως Prince Charles και Emerald Fennell ως Camilla Parker Bowles.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Peter Morgan, ενώ μαζί με τους Stephen Daldry, Andy Harries, Philip Martin, Suzanne Macki, Matthew Byam-Shaw, Robert Fox, Tanya Seghatchian, Nina Wolarsky, Allie Goss και Andrew Eaton είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Η Anderson έγινε γνωστή μέσα από την σειρά επιστημονικής φαντασίας "The X-Files", από την οποία αποφάσισε να αποχωρήσει μετά από 11 σεζόν. Την είδαμε πρόσφατα στα "American Gods" ως Media από την οποία σειρά, επίσης, αποχώρησε, αν και ο ρόλος της θα αποκατασταθεί από κάποια άλλη ηθοποιό και στην σειρά του Netflix, "Sex Education".

Η Thatcher ήταν η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του Ηνωμένου Βασιλείου ανάμεσα στα έτη 1979 με 1990. Ήταν αρχηγός του κόμματος των Συντηρητικών και η πολιτική της θεωρήθηκε αμφιλεγόμενη από πολλούς, εξού και το ψευδώνυμο που της δόθηκε 'Σιδηρά Κυρία'. Απεβίωσε στις 8 Απριλίου 2013. Η ζωή της έχει γίνει ταινία με το όνομα "The Iron Lady", όπου πρωταγωνιστούσε η Meryl Streep, η οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για την ερμηνεία της το 2011.

Η 3η σεζόν του "The Crown" αναμένεται μέσα στο 2019 και θα εξερευνά την ζωή της βασιλικής οικογένειας στις δεκαετίες του '60 και του '70. Η εισαγωγή της Thatcher μας προϊδεάζει ότι η επερχόμενη 4η σεζόν θα διαδραματίζεται την δεκαετία του '80.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece Επιβεβαιώθηκε ο ρόλος της Helena Bonham Carter για τη σειρά "The Crown"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα