Τι κέρδισαν ο Μαρτίνς και οι παίκτες του

Τελευταία ημέρα του Μαρτίου και ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά από διακοπή δύο εβδομάδων στο πρωτάθλημα για το ματς με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (ώρα έναρξης 19.30). Η προηγούμενη αγωνιστική υποχρέωση ήταν τα 70 λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεκόπη στο βράδυ της 17ης του μηνός. Παρεμπιπτόντως, η τύχη του θα κριθεί τις επόμενες ημέρες από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο
Πέδρο Μαρτίνς έκανε μόλις δύο προπονήσεις με το σύνολο των παικτών του (φυσικά πλην των Χριστοδουλόπουλου και Τοροσίδη που είναι τραυματίες), αφού μία ενδεκάδα έλειπε από το Ρέντη εξαιτίας υποχρεώσεών με τις Εθνικές τους ομάδες. Πρόκειται για τους Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Μεριά, Κούτρη, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Μασούρα, Νάτχο και Χασάν. Αν εξαιρέσουμε τον Νάτχο, όλοι οι άλλοι βρίσκονται στη δεξαμενή των βασικών επιλογών του Μαρτίνς.

Άρα, έγινε μετ’ εμποδίων η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την προτελευταία εντός έδρας παράσταση της σεζόν. Χωρίς αμφιβολία, ο Ατρόμητος μπορεί να βάλει υψηλά εμπόδια στους «Πειραιώτες» μέσα στο σπίτι τους. Όμως, η ομάδα του Μαρτίνς δείχνει φέτος ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο Καραϊσκάκη, ακόμη και τώρα που η σεζόν φθάνει στο τέλος και χωρίς να υπάρχει το μεγάλο κίνητρο για την κατάκτηση του τίτλου.

Επίσης, το φετινό σύνολο των «Πειραιωτών» αρέσει πολύ στους οπαδούς τους. Δεν είναι τυχαίο πως το φαληρικό γήπεδο θα έχει απόψε λιγοστές κενές θέσεις, αφού διατέθηκαν τα περισσότερα από τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ατρόμητο. Εντυπωσιακό στοιχείο για ένα ματς χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Και τούτο είναι το μεγαλύτερο παράσημο για τους Μαρτίνς και τους παίκτες του. Το γεγονός πως «κέρδισαν» τους πάντα απαιτητικούς οπαδούς τους, σε μία χρονιά κατά την οποία έμειναν μακριά από τους τίτλους.
Keywords
Τυχαία Θέματα