Θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για τον Γιάκομπ

Η ΑΕΚ φέρεται να αναζητεί στην αγορά των ελεύθερων, έναν ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής και στη λίστα της παραμένει το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι διοικούντες της Ένωσης θα προσπαθήσουν να έρθουν σε συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Γουέστ Μπρομ, προκειμένου να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό των πρωταθλητών Ελλάδος τις προσεχείς ημέρες. Ο Γιάκομπ προέρχεται από γεμάτες σεζόν στην Premier League
και θεωρείται μια εξαιρετική λύση για τη μεσαία γραμμή των «κιτρινόμαυρων», με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής.

Παράλληλα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος φέρεται να εξετάζει ακόμα δυο-τρεις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και αναμένεται να έχει επαφές με τους εκπροσώπους των παικτών, προκειμένου να διερευνήσει το αν μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία, τις προσεχείς ημέρες. Ο Ουζουνίδης από την πλευρά του θα ήθελε τον παίκτη στη διακοπή του πρωταθλήματος, προκειμένου να έχει χρόνο, ώστε να προσαρμοστεί στην Ένωση.
Keywords
Τυχαία Θέματα