Ταινίες για Simpsons, Family Guy και Bob's Burger ετοιμάζει η Fox

Το νέο focus.

Σύμφωνα με αναφορές, η Fox ετοιμάζει sequel της ταινίας των Simpsons, μια ταινία του "Bob's Burgers" και μια animation/live action ταινία "Family Guy".

Μέσω της Wall Street Journal, η διευθύνων σύμβουλος της Fox, Stacey Snider, έδωσε "έμφαση σε μια αναμορφωμένη προσέγγιση

της Fox προς το animation, φέρνοντας έναν νέο συνέταιρο για να αντικαταστήσει τη ληγμένη συμφωνία με την DreamWorks Animation".

"Το στούντιο θα συνεργαστεί με αυτό της Fox Television για την κινηματογραφική προσαρμογή της σειράς κινουμένων σχεδίων 'Bob's Burgers', μια δεύτερη ταινία 'Simpsons' είναι ήδη εν εξελίξει, καθώς και μια ταινία 'Family Guy' που θα συνδυάσει το animation με το live action, όπως μας είπαν άτομα με γνώση επί του θέματος" εξήγησε περαιτέρω η WSJ.

Η αρχική ταινία της οικογένειας Simpson κυκλοφόρησε το 2007, με τη σειρά να τρέχει για 30 χρόνια και την 30η σεζόν να αναμένεται στις 30 Σεπτεμβρίου, με σπέσιαλ καλεσμένους την Gal Gadot και τον Guillermo del Toro.

Η 17η σεζόν του "Family Guy" θα έρθει κι αυτή στις 30 Σεπτεμβρίου κι αναμένεται να περιλαμβάνει τον Donald Trump, να θίγει το "Stranger Things" και να αποτίει φόρο τιμής στον Adam West.

Όσο για το "Bob's Burgers", θα μπορούσε η ταινία για την οποία μίλησε η επικεφαλής της Fox να είναι η ίδια ταινία που βρισκόταν στα σκαριά ήδη από το στούντιο κι αναμενόταν να κυκλοφορήσει το 2020. Όσο για τη σειρά, ο 9ος κύκλος της αναμένεται στις -τι έκπληξη- 30 Σεπτεμβρίου.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceBlacKkKlansman - "America First" ClipΟ Deadpool ψύχραιμος και χωρίς στολή στην κομμένη σκηνή του "Deadpool 2"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 06/08 - 12/08

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα