Συγχαρητήρια από την ομοσπονδία στην εθνική

Η ελληνική ομοσπονδία χειροσφαιρίσεως έδωσε συγχαρητήρια στην εθνική γυναικών, η οποία προκρίθηκε στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος Beach Handball, το οποίο διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, ο εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Α΄ Αντιπρόεδρος Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της ΟΧΕ,
θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Εθνική Γυναικών για την μεγαλειώδη πρόκριση της στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball που διεξάγεται στο Καζάν της Ρωσίας.

Πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για το άθλημα την οποία μας χάρισαν οι αθλήτριες και οι προπονήτριες της ομάδας μας και για αυτό τις ευχαριστούμε από καρδιάς και υποκλινόμαστε στην αγωνιστικότητα, το σθένος και την ψυχή που επέδειξαν.

Η Εθνική ομάδα Γυναικών Beach Handball από σήμερα καθιέρωσε το Ελληνικό χάντμπολ στο Παγκόσμιο στερέωμα.

Η πρόκριση της Εθνικής ομάδας στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ανοίγει την πόρτα για την συμμετοχή της στα World Games που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2019 Σαν Ντιέγκο, μία διοργάνωση που είναι υπό την σκέπη των Ολυμπιακών Επιτροπών.

Στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας η Εθνική Γυναικών Beach Handball σηκώνει την ελληνική σημαία ψηλά και δίνει χαρά και ελπίδα σε όλο το Ελληνικό χάντμπολ και σε όλο τον Ελληνικό αθλητισμό

Στις καρδιές μας είστε ήδη χρυσές».
Keywords
Τυχαία Θέματα