Στον Ολυμπιακό ο 36άρης Τράβιτσα
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος του Ολυμπιακού. Είμαι ενθουσιασμένος που ανήκω σε ένα κλαμπ με τόσα αθλήματα, που βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο. Αυτό είναι μοναδικό, μου δίνει κίνητρο. Είναι πρόκληση για μένα, να παίξω σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχω παίξει ποτέ. Ο πατέρας μου (σ.σ. Λιούμπο Τράβιτσα) ήταν προπονητής εδώ, για δύο χρόνια στο παρελθόν και μου έχει μιλήσει για το πρωτάθλημα” ήταν τα πρώτα λόγια του νέου πασέρ του Ολυμπιακού. “Η Ελλάδα είναι μία απίστευτη χώρα, όπως και η Αθήνα μία εξαιρετική πόλη. Έχω κάνει διακοπές στην Ελλάδα και θυμάμαι πολλά όμορφα πράγματα, για αυτό είμαι χαρούμενος που θα ζήσω εδώ. Θα το απολαύσω. Είναι πρόκληση για μένα, γιατί ο Ολυμπιακός είναι ένας σύλλογος που θέλει να πρωταγωνιστεί πάντα, να πετυχαίνει τους στόχος του, να είναι στην κορυφή κάθε χρόνο. Θα παλέψουμε για να κατακτήσουμε όλες τις διοργανώσεις, αυτό είναι το καλύτερο για έναν αθλητή, να παίζει πάντα για τη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, το πρωτάθλημα έχει καλές ομάδες, αλλά έτσι είναι το άθλημα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ στην αρχή, είμαστε νέα ομάδα. Είμαι περήφανος που θα γνωρίσω τους οπαδούς μας, γνωρίζω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο γήπεδο! Είμαι ένας παίκτης, που δίνω τα πάντα στο γήπεδο και είναι απίστευτο, να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα» ολοκλήρωσε ο Ντράγκαν Τράβιτσα στο olympiacossfp.gr.
Καριέρα γεμάτη τίτλους
Την περασμένη διετία (2020-22), ο Ντράγκαν Τράβιτσα αγωνίστηκε στο κορυφαίο ιταλικό πρωτάθλημα, με την Περούτζια, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2021-22) και ένα Super Cup (2020-21). Στην Ιταλία, έχει φορέσει τις φανέλες των Πάντοβα, Μοντένα, Λούμπε, Μόντσα, Σπάρκλινγκ Μιλάνο, Κρέμα, Φαλκονάρα και Τρεβίζο, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Τουρκία (Χάλκμπανκ), την Ρωσία (Μπελογκόριε Μπέλγκοροντ) και το Ιράν (Σαρντάρι Ούρμια). Στο παλμαρέ του, έχει μεταξύ άλλων ένα Champions League, ένα Challenge Cup, ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων, καθώς και πρωταθλήματα σε Ιταλία και Τουρκία.
Ο Ντράγκαν Τράβιτσα αγωνίζεται από το 2007 στην Εθνική ομάδα Ανδρών της Ιταλίας, με την οποία μετράει ένα χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, δύο ασημένια στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (2011, 2013) και δύο χάλκινα στο World League (2013, 2014).
Το 2011, με την Εθνική Ιταλίας, ο Ντράγκαν Τράβιτσα αναδείχθηκε κορυφαίος πασαδόρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Ελλάδα - Ισπανία: Η παρουσίαση της Εθνικής με το intro των Σικάγο Μπουλς
- Τεράστια μεταγραφή για την ΑΕΚ - Κίνηση που την αλλάζει επίπεδο (ΦΩΤΟ)
- Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Κορμπεράν δεν θέλει να γίνει Πέδρο Μαρτίνς αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς – Ο Γκαρι Ροντρίγκες τού έδεσε τα χέρια
- Προβλήματα για τον Ολυμπιακό ενόψει της Σλόβαν
- LIVE: Ελλάδα - Ισπανία
- Αυτός ο αντί - Παλάσιος με Σλάβια - Σκέψεις για Σπόραρ βασικό - Μεταγραφή... έκπληξη σε ΠΑΟ
- «Οι φόβοι μας έγιναν πραγματικότητα» – Ο Γιαϊτζί «πυροβολεί» τον Ερντογάν για τον προορισμό του «Αμπντούλ Χαμίντ Χαν»
- Ελληνοτουρκικά: Φεύγουν τα BMP 1 από τη Χίο – Το Sportime βρέθηκε στη μεταφορά
- Μεταγραφικό «μπαμ» της ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Καλντερόν
- Καμπράλ: Συμφώνησαν Μπέρνλι - Σπόρτινγκ για τον εξτρέμ που ήθελε ο Ολυμπιακός, «χάσμα» με τον παίκτη
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Novasports
- Στον Ολυμπιακό ο 36άρης Τράβιτσα
- Μπαρτσελόνα : Συμφωνία με Βαλένθια για Νίκο
- Kορακίδης: «Χαρούμενος που επιστρέφω με το χρυσό» (vid)
- Ελληνική συμμετοχή στα τουρνουά Feeder σε Τσεχία και Βουλγαρία
- Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας – “Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός”
- AEK: Χωρίς Γκατσίνοβιτς η προπόνηση
- Τρουά : Πήρε παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν
- Φιλιππίδου: Ήταν απίστευτο συναίσθημα» (vid)
- Λειψία : Πρόβλημα με Κλόστερμαν
- Τελευταία Νέα Novasports
- Στον Ολυμπιακό ο 36άρης Τράβιτσα
- Φιλιππίδου: Ήταν απίστευτο συναίσθημα» (vid)
- Μπαρτσελόνα : Συμφωνία με Βαλένθια για Νίκο
- Kορακίδης: «Χαρούμενος που επιστρέφω με το χρυσό» (vid)
- Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας – “Μου ζήτησε να γίνω χριστιανός”
- AEK: Χωρίς Γκατσίνοβιτς η προπόνηση
- Ελληνική συμμετοχή στα τουρνουά Feeder σε Τσεχία και Βουλγαρία
- Λειψία : Πρόβλημα με Κλόστερμαν
- Τρουά : Πήρε παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Σουηδικό σενάριο για φαν Ντεν Χουρκ και ΟΦΗ
- 6 συμβουλές για οικολογικές διακοπές σε παραθαλάσσιους προορισμούς
- Χουστέτσκι: «Οι φίλοι του Παναθηναϊκού δημιουργούν... κόλαση»
- Λέστερ: Οι τρεις υποψήφιοι για τη θέση του αντί-Σμάιχελ
- Παναθηναϊκός: Με το «βαρύ πυροβολικό» ταξιδεύει η Σλάβια
- Αποθέωση για Γιάννη από το κατάμεστο ΟΑΚΑ (vid)
- Η παρουσίαση της Εθνικής εν μέσω αποθέωσης (vid)
- Σλάβια Πράγας: Στην αποστολή για Παναθηναϊκό οι Ουσόρ και Σέβτσικ (vid)
- Σουηδικό σενάριο για φαν Ντερ Χεγκ και ΟΦΗ
- Φουλάρει για 2+1 μεγάλες μεταγραφές ο ΠΑΟ - Έξι παίκτες στην έξοδο - Έπαιξε με Σλάβια και… φεύγει!