Στο τέλος η Μίλαν, νίκη της Μπάτε επί τη Βίντι

Η Μίλαν έπαιξε με τη... φωτιά για περισσότερο από μία ώρα απέναντι στην αδύναμη Ντουντελάνζ, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο διόρθωσε την εικόνα της και νίκησε... δια περιπάτου με 5-2.
Το σκορ άνοιξε ο Κουτρόνε στο 21', όμως οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 39 με τον Ντόλτζ ισοφαρίζοντας σε 1-1. Ο Τουρπέλ στο 4ο λεπτό της επανάληψης τους έδωσε και δεύτερο τέρμα και έβαλε τους Ιταλούς σε πίεση. Με αυτογκολ του Στέλβιο η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο ισοφάρισε στο 66ο λεπτό και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσαλχάνογλου έβαλε για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ την ομάδα του.
Αυτογκολ
του Σνελ στο 77' και τέρμα του Μπορίνι στο 81 διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 για τη Μίλαν που πήρε το τρίποντο και βρίσκεται πάνω από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία του ομίλου.
Οι Ιταλοί έχουν 10 βαθμούς και ο Ολυμπιακός 7 και η ελληνική ομάδα χρειάζεται πλέον νίκη με διαφορά δύο τερμάτων και σκορ 2-0 ή 3-1 για να περάσει τη Μίλαν στη βαθμολογία και να πάρει την πρόκριση. Σε υψηλότερα σκορ δεν του αρκεί διαφορά δύο τερμάτων.

Σε αγώνα για τον όμιλο του ΠΑΟΚ η Μπάτε Μπορίσοφ επικράτησε με 2-0 της Βίντι με τους Σίγκναβιτς στο 22' και Ίβανιτς στο 85 να σημειώνουν τα γκολ της αναμέτρησης.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα παιχνίδια που άρχισαν στις 19.55

Ζυρίχη - ΑΕΚ Λάρνακας 1-2
Λεβερκούζεν - Λουντογκόρετς 1-1
Σάλτσμπουργκ - Λειψία 1-0
Ρόζενμποργκ - Σέλτικ 0-1
Ζενίτ - Κοπεγχάγη 1-0
Μπορντό - Σλάβια Πράγας 2-0
Φενέρμπατχτσε - Ντιναμό Ζ. 0-0
Καραμπάκ - Σπόρτινγκ Λ. 1-6
Βόρσκλα - Αρσεναλ 0-3
Αντερλεχτ - Σπαρτάκ Τρνάβα 0-0
Κράσνονταρ - Ακισάρ 2-1
Σπαρτάκ Μόσχας - Ραπίντ Βιέννης 1-2
Αστάνα - Ντιναμό Κιέβου 0-1
Keywords
Τυχαία Θέματα