Στο καστ του πιλοτικού "Y: The Last Man" ο Barry Keoghan του "Dunkirk" και η Diane Lane του "Man of Steel"

Ο Barry Keoghan θα υποδυθεί τον κύριο χαρακτήρα της σειράς, τον Yorick Brown.

Η σειρά του FX, "Y: The Last Man", έχει στο καστ της τους κύριους χαρακτήρες του πιλοτικού της επεισοδίου.

Το δίκτυο ανακοίνωσε ότι, ο Barry Keoghan του "Dunkirk" και η Diane Lane του "Man of Steel" ενώθηκαν με το υπόλοιπο καστ της επερχόμενης σειράς, μαζί με τους Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield και Marin Ireland.

O Keoghan θα υποδυθεί

τον κύριο χαρακτήρα των graphic novels, τον Yorick Brown. Μπορεί να είναι ο μοναχικός επιζών της παγκόσμιας πανούκλας. Η Lane θα πρωταγωνιστήσει ως η Γερουσιαστής Jennifer Brown, η μητέρα του Yorick και της Hero Brown. Είναι γερουσιαστής στην πρώτη θητεία της, και θέτει τα προσωπικά ιδεώδη πάνω από την πολιτική.

Παράλληλα, η Poots θα υποδυθεί την Hero Brown, την αδερφή του Yorick και μια δυνατή και γεμάτη αυτοπεποίθηση γιατρό έκτακτης ανάγκης. Η Lynch θα υποδυθεί τη Μυστική Πράκτορα, την Agent 355, ενώ η Canfield θα υποδυθεί την κατασκευάστρια μαχαιριών από το Brooklyn, την Beth. Η Ireland θα είναι στον ρόλο του δεξιού χεριού του Προέδρου, την Nora.

Οι Michael Green και Aida Mashaka Croal θα είναι υπεύθυνοι για την ομαλή ροή της σειράς. Η Melina Matsoukas θα σκηνοθετήσει το πιλοτικό επεισόδιο και θα συμμετέχει και στην εκτελεστική παραγωγή.

Το επερχόμενο σόου θα είναι βασισμένο στα κόμιξ των Brian K. Vaughan και Pia Guerra. Η αρχική ιστορία ακολουθεί τον Y, ο οποίος διασχίζει έναν μετα-αποκκαλυπτικό κόσμο όπου είναι το μοναδικό αρσενικό που απομένει λόγω κατακλυσμιακού γεγονότος.

Δεν υπάρχει ημερομηνία πρεμιέρας για το πιλοτικό επεισόδιο ακόμα. Μια κινηματογραφική προσαρμογή βρισκόταν στα σκαριά λίγα χρόνια πριν, μόνο που δεν προχώρησε ποτέ.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΕντολή για πιλότο παίρνει επιτέλους η τηλεοπτική προσαρμογή του Y: The Last ManH τηλεοπτική σειρά "Y: The Last Man" βρίσκει showrunnerΤο FX στην ανάπτυξη σειράς Y: The Last Man

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα