Στην Ολλανδία η Εθνική (pics)

Όπως γράψαμε χθες, η Εθνική ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία στην Ολλανδία (22-29/5) ενόψει των αναμετρήσεων με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε αυτήν θα παρεβρεθούν όλοι οι παίκτες που προέχρονται από τη Superleague καθώς πλέον και μετά τον τελικό κυπέλλου όλοι θα έχουν μερικές μέρες άδειας για ξεκούραση. Σίγουρα περισσότερες από τους υπόλοιπους που αγωνίζονται στο εξωτερικό.

Αυτή
άλλωστε είναι και η λογική της προετοιμασίας που ζήτησε ο Άγγελος Αναστασιάδης. Για να έχουν όλοι οι παίκτες ρυθμό και να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά από τους παίκτες που οι υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους τελειώνουν αργότερα.

Όσοι λοιπόν έχουν ακόμα υποχρεώσεις με τις ομάδες τους, θα ενσωματωθούν στην αποστολή της ομάδας μετά το πέρας αυτών και σταδιακά (κάποιοι θα πάνε στις 24 και κάποιοι στις 27). Πάμε να δούμε πότε τελειώνουν οι λεγεωνάριοι.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει τον τελικό του Europa League στις 29 Μαΐου και ως εκ τούτου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στις 3 Ιουνίου.

Στις 26 του μηνός τελειώνει το Καμπιονάτο, κάτι που σημαίνει πως ο Κώστας Μανωλάς θα χάσει τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας αλλά θα έχει αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Δημήτρης Σιόβας ενδέχεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας στην Ολλανδία κατευθείαν, καθώς οι υποχρεώσεις του με την Λεγκανές ολοκληρώνονται στις 20 Μαίου.

Το ίδιο ισχύει και για τους Πορτογάλους (Βλαχοδήμος, Σάμαρης) οι οποίοι τελειώνουν στις 20 Μαΐου και θα έχουν κι εκείνοι μερικές μέρες άδειας, οπότε θα μεταβούν απευθείας στην Ολλανδία.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Τάσο Δώνη, ο οποίος σκόραρε στο κρίσιμο ματς της Στουτγκάρδης με την Βόλφσμπουργκ (3-0), εκείνος πλέον θα έχει υποχρεώσεις λόγω μπαράζ παραμονής μέχρι τις 27 Μαΐου οπότε θα ακολουθήσει ολιγοήμερη άδεια πριν έρθει στην Ελλάδα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 3 Ιουνίου.

Το πρωτάθλημα Τουρκίας τελειώνει στις 26 Μαΐου, οπότε ο Μήτρογλου αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στην Αττάλεια για το φιλικό με την Τουρκία στις (30/5) εφόσον βέβαια έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Στις 25 τελειώνει το πρωτάθλημα Δανίας, οπότε και ο Ζέκα δε θα είναι στην προετοιμασία από τις πρώτες μέρες.

Η Κύπρος τελειώνει στις 18, ωστόσο οι Μαυρίας και Κολοβός δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία για κάποιες μέρες.
Keywords
Τυχαία Θέματα