Στη νέα εποχή Novasports, όλοι οι καλοί χωράνε! (vids)

-“Δεν χωράμε σου λέω”.

Δεν είναι η καλύτερη εποχή για να γκρινιάζεις στο γραφείο, αλλά ο συνάδελφος απείχε δύο εβδομάδες ακόμα από την άδεια του, οπότε τον δικαιολόγησα.

-“Τι συνέβη;”, αποκρίθηκα. “Ποιοί δεν χωράμε;”

Το μάτι του γυάλισε.

-“Έχεις καταλάβει τι θα γίνει από τις 12 Αυγούστου και μετά εδώ μέσα; Έρχεται η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι τον ανανεωμένο, η Μπάγερν με εκείνο τον χασογκόλη τον Λεβαντόφσκι, η Ντόρτμουντ με την ποδοσφαιρική μετάλλαξη του Ιβάν Ντράγκο”.

-“Τον Χάαλαντ λες;”.

-“Ε ποιον να λέω, φυσικά τον Χάαλαντ. Και φυσικά η Παρί που χρησιμοποίησε

τη χρυσή κάρτα του σεϊχη και πήγε και αγόρασε τη μισή υφήλιο”.

–“Όλοι οι καλοί χωράνε φίλε. Δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα”.

-“Αλήθεια; Είμαι σίγουρος ότι δεν ξεχνάς τον Ολυμπιακό και τις υπόλοιπες ομάδες που θα είναι εδώ, αλλά τις υπόλοιπες μπάλες που θα τις βάλουμε;”

-“Ποιες μπάλες ρε φίλε; Ζήτα να φύγεις νωρίτερα”

-“Και να πάρω άδεια νωρίτερα, λύση δε θα βρεθεί. Οι μπασκετικοί θα κουβαλήσουν φέτος μαζί τα παράθυρα της FIBA, άρα όλη την εβδομάδα θα έχουμε τα ντάπα-ντούπα της σπυριάρας. Ξέρεις Ευρωλίγκα και δε συμμαζεύεται.

ATP και Davis Cup θα φέρουν μαζί 2-3 χιλιάδες μπαλάκια του τένις, μαζί με Στέφανο και Μαρία, το νου σου. Εν τω μεταξύ θα πετάνε γύρω μας διάφοροι που θα θέλουν να καρφώσουν σε πρώτο ή δεύτερο χρόνο στο Παγκόσμιο του Βόλεϊ.

Και σαν να μην μας έφταναν όλα αυτά, θα έχουμε και κάτι μυστήριους που θα ζητάνε ησυχία για την κρίσιμη βολή στο γκολφ, για να κάνουν birdie”.

Προβληματίστηκα. Με πάνω από 3000 LIVE αγώνες, εδώ μέσα θα γίνει σωστή παρέλαση. Όρεξη να΄χεις που λένε. Ένα δίκιο το είχε, αλλά είπα να ρίξω την τελευταία μου ζαριά.

-“Εντάξει, αλλά τουλάχιστον μεσοβδόμαδα θα παίρνουμε μια ανάσα εμείς οι ποδοσφαιρικοί. Οι μπασκετικοί έχουν συνηθίσει”.

-“Ναι, μην ξεχάσεις να κανονίσεις και αποδράσεις στα βουνά. Εκτός από τις τακτικές μεσοβδόμαδες αγωνιστικές, ξεχνάς ότι έχουμε και κύπελλα. Πολλά Κύπελλα”.

-“Τι να πω, έχεις δίκιο, νίκησες. Δεν χωράμε”.

Η φωνή του Καθηγητή έσπασε τη σιωπή, πέφτοντας σαν κεραυνός εν αιθρία.

-“Μπαρμπαδάκια, αφήστε τις Τρύπες και τα “δε χωράς πουθενά” και ακούστε. Τα novasports γίνονται εννιά και χωρίζονται θεματικά.

Novasports Prime για τις ντερμπάρες, NS1 για Ισπανία, NS2 για Γαλλία, NS3 για Γερμανία Στο 4-5 τρίποντα και καρφώματα, ως και Novasports News για ενημέρωση”.

Μείναμε να τον κοιτάμε σαν χάνοι.

-“Βουρ τώρα για διάβασμα, γιατί τον Αύγουστο θα δώσετε και Προφίσενσι και Σορμπόν και Μιτελστούφε.

Η νέα εποχή Nova είναι εδώ και όοοοοολοι οι καλοί χωράνε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα