Στα σκαριά της Warner Bros. το sequel του "Crazy Rich Asians"

Λίγες μέρες μετά από την πρεμιέρα της ταινίας.

Έχουν περάσει μερικές μέρες από την πρεμιέρα του "Crazy Rich Asians" (15 Αυγούστου 2018, ΗΠΑ), ενώ στην Ελλάδα πρόκειται να βρεθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου, και η ταινία προετοιμάζει ήδη sequel.

Σύμφωνα με αναφορές του THR, το studio προχωρά με το project του, αν και

δεν έχει λάβει, ακόμα, και επίσημα το πράσινο φως. Η Warner Bros. σχεδιάζει να επαναφέρει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής δημιουργικής ομάδας από την πρώτη ταινία.

Δηλαδή, ο σκηνοθέτης Jon M. Chu, οι παραγωγοί Nina Jacobson, Brad Simpson και John Penotti, και οι σεναριογράφοι Peter Charelli και Adele Lim είναι η ομάδα που προβλέπεται να επιστρέψει για το sequel, αν και δεν έχει γίνει κάποια συμφωνία μέχρι στιγμής. Πιθανώς να επιστρέψουν και από το κεντρικό cast αρκετοί ηθοποιοί, περιλαμβάνοντας τη Constance Wu (Rachel) και τον Henry Golding (Nick).

Η Warner Bros. μπορεί να μεταφέρει κινηματογραφικά ολόκληρη την τριλογία του Kevin Kwan, αφού φαίνεται να διαθέτει τα δικαιώματα για τα "China Rich Girlfriend" και "Rich People Problems", τα δύο sequel του "Crazy Rich Asians".

Η ταινία, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα, έφερε πολύ καλά νούμερα εσόδων με το άνοιγμα της, και συγκεκριμένα $25.2 εκατομμύρια στα ταμεία. Η ρομαντική κωμωδία που έγινε ταινία φέτος, κυκλοφόρησε ως μυθιστόρημα το 2013 με στόχο, κατά τον συγγραφέα, να παρουσιάσει "μία μοντέρνα Ασία στο βόρειο- αμερικάνικο κοινό".

Η ιστορία εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια των πέντε πρωταγωνιστικών χαρακτήρων, Rachel Chu (Constance Wu), Nicholas Young (Henry Golding), Eleanor Young (Michelle Yeoh), Astrid Leong (Gemma Chan) και Edison Cheng (Ronnie Chieng). Ο κάθε χαρακτήρας φέρει διαφορετικό υπόβαθρο από τη ζωή του, όλοι όμως κατάγονται από κάποια χώρα της Ασίας, και συναντιούνται μετά από αρκετές διασταυρώσεις στην πορεία τους.

Τόσο το μυθιστόρημα, το οποίο κατάφερε να κερδίσει και μια θέση ως best seller, όσο και η ταινία έλαβαν καλές κριτικές, οι οποίες αποτέλεσαν εφαλτήριο για να δοθεί συνέχεια στην ιστορία τους.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Ο 10 πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί για το 2018 "Πάτωσε" η νέα ταινία του Kevin Spacey με έσοδα μόλις $618 Green Book - Official Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα