«Στα ίχνη του ανέμου»: Μία ταινία για τη σκοτεινή καρδιά της Αμερικής έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

Η αστυνομική ταινία μυστηρίου, «Στα ίχνη του ανέμου», κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 1 Ιουλίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

Ο σεναριογράφος των ταινιών «Sicario: Ο Εκτελεστής» και «Πάση Θυσία», Τέιλορ Σέρινταν, γράφει και σκηνοθετεί ένα συγκλονιστικό νέο – γουέστερν το οποίο σκιαγραφεί μία διαφορετική, σκοτεινή πλευρά της Αμερικής. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους εξαιρετικούς στις ερμηνείες τους Τζέρεμι Ρένερ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Τζον Μπέρνθαλ και Γκράαμ Γκριν.

Μια κοπέλα βρίσκεται νεκρή σε
απομονωμένη ινδιάνικη περιοχή της Αμερικής. Μια νεοσύλλεκτη πράκτορας του FBI θα αναγκαστεί να συνεργαστεί με έναν ντόπιο κυνηγό άγριων ζώων με την ελπίδα να εξιχνιάσει την υπόθεση.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema

•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα