Σούμπασιτς σε Ντάλιτς: «Μην με βγάλεις, θα παίξω και με ένα πόδι»!

Ο Ντάνιελ Σούμπασιτς ζήτησε από τον Ζλάτκο Ντάλιτς να τον διατηρήσει στο ματς με την Ρωσία παρά τις ενοχλήσεις που είχε στον μηρό.

Πρόβλεψε το σκορ των αγώνων του Mundial και κέρδισε 1 ταξίδι στην Ισπανία για να δεις τον αγώνα του International Champions Cup μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ!

Ο Κροάτης γκολκίπερ, ένιωσε πόνο στα τελευταία λεπτά της κανονικής διάρκειας έπειτα από μία επέμβαση και ενώ αρχικά φαινόταν ότι δεν θα μπορούσε
να συνεχίσει, είπε στον ομοσπονδιακό να τον κρατήσει στον αγωνιστικό χώρο και να μην «χαραμίσει» μία αλλαγή.

«Ένιωθα πόνο αλλά το πιο σημαντικό ήταν να περάσουμε, όλα τα άλλα δεν έχουν σημασία. Είπα στον προπονητή να μην με βγάλει και θα συνέχιζα ακόμα και με ένα πόδι αν χρειαζόταν, για να κρατήσει μία αλλαγή για κάποιον άλλον», είπε ο Σούμπασιτς, ο οποίος δικαιώθηκε για την επιμονή του στην διαδικασία των πέναλτι, αποκρούοντας την εκτέλεση του Σμόλοφ:

«Είμαι υπερήφανος και ευτυχισμένος. Όλοι θέλαμε αυτή την πρόκριση και να κάνουμε κάτι παραπάνω. Ευχαριστώ τον Θεό που δικαίωσε τις προσπάθειές μας. Η διαδικασία των πέναλτι θέλει και τύχη, αλλά αξίζαμε την πρόκριση».

Για την επόμενη αντίπαλο Αγγλία ο Σούμπασιτς είπε: «Έχει καλή ομάδα, αλλά αν είμαστε συμπαγείς τότε μπορούμε να γίνουμε επικίνδυνοι».
Keywords
Τυχαία Θέματα