Σόλσκιερ: «Πρέπει να φτάσουμε στα επίπεδα της Μπαρτσελόνα»

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ παραδέχτηκε ότι υπήρχε διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν εκτός ημιτελικών Τσάμπιονς Λιγκ με δύο ήττες (0-1 και 0-3), με τον Νορβηγό τεχνικό να υπογραμμίζει μετά τον αποκλεισμό: «Αν θέλουμε να επιστρέψουμε στα πραγματικά επίπεδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την αληθινή της παράδοση, πρέπει να κοντράρουμε την Μπαρτσελόνα. Ήταν ένα - δύο επίπεδα παραπάνω από εμάς στα δύο παιχνίδια. Ο Μέσι έχει τεράστια ποιότητα και έκανε τη διαφορά
μέχρι το 2-0. Εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Αυτός και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι καλύτεροι παίκτες της δεκαετίας, όλοι συμφωνούν σε αυτό. Εμείς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πάντα σε μία νύχτα, τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι καθοριστικά αν θέλουμε να φτάσουμε στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Έχουμε καλούς παίκτες, κάναμε καλή πορεία μέχρι τα προημιτελικά, πρέπει να ξαναχτίσουμε την ομάδα, με την βοήθεια των προπονητών, των παικτών και με μερικές προσθήκες που θα γίνουν το καλοκαίρι».

Πλέον η Γιουνάιτεντ στρέφεται στην μάχη για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω πρωταθλήματος, με έξοδο στην Έβερτον την Κυριακή και ντέρμπι με την Σίτι την επόμενη Τετάρτη:

«Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη εβδομάδα. Θέλουμε να παίξουμε και του χρόνου τέτοια ματς. Δεν υπάρχει λόγος να μείνουμε στον αποκλεισμό, πρέπει να συγκεντρωθούμε για την συνέχεια».
Keywords
Τυχαία Θέματα