Σιμεόνε: “Περήφανος γιατί οι παίκτες μου πάλεψαν”

Ο Αργεντινός προπονητής χαρακτήρισε τη Σίτι ως την καλύτερη ομάδα του κόσμου και εξήρε τον τρόπο που πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές του.

“Είμαι απογοητευμένος επειδή αποκλειστήκαμε, ήθελα να κερδίσουμε με κάθε τρόπο. Γιατί οι νίκες πανηγυρίζονται, αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Όπως και στην ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο έχω προτεραιότητες. Η νίκη είναι η τοπ προτεραιότητα μου. Μετά έρχεται το γεγονός πως νιώθω περήφανος για την ομάδα, την απόδοση των παικτών μου. Είμαι περήφανος γιατί πάλεψαν. Έχουμε τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, καλό ή κακό δεν ξέρω αλλά πάντα παλεύουμε.

Το ποδόσφαιρο έχει πολλά πρόσωπα, δεν θα κρίνω τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων μας. Παίξαμε με τα… όπλα μας, απέναντι ίσως στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Δεν είμαι χαρούμενος γιατί αποκλειστήκαμε αλλά τώρα που είμαι ήρεμος ξέρω πως οι παλιοί, ο Λουίς Αραγονιές και όσοι… έφυγαν από κοντά μας μέσα στην πανδημία, θα ήταν χαρούμενοι βλέποντας μία ολοκληρωμένη ομάδα όπως ήταν σήμερα η Ατλέτικο. Αλλά είναι δύσκολο να πετύχεις“, δήλωσε ο Σιμεόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα