Σφαιρόπουλος: "Μην εκλαμβάνουν ως αδυναμία το ότι δεν μιλάμε για τη διαιτησία" (video)

Διαιτητικά παράπονα από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που αναφέρθηκε στα λεγόμενα του Γιασικεβίτσιους πριν το ματς, ενώ μίλησε και για... dvd.

Αναλυτικά:

«Σήμερα, χάσαμε το αβαντάζ έδρας. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που κρίθηκε στην παράταση. Όταν ένα παιχνίδι τελειώνει έτσι, και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάρει τη νίκη. Αυτή είναι μία σειρά αγώνων και τώρα πρέπει να παλέψουμε στο ματς της Παρασκευής, ώστε να πάμε στο Κάουνας και να τελειώσουμε εκεί τη σειρά. Είχαμε κάποιους παίκτες που δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση μετά τους
τραυματισμούς τους. Αυτό πλήγωσε το παιχνίδι, αλλά θέλω να σταθώ και στο τι συνέβη πριν το ματς και τα σχόλια του συναδέλφου μου που επιτέθηκε στους διαιτητές. Σήμερα όλοι είδαν ότι αυτό τους έδωσε ένα πλεονέκτημα σήμερα. Πιστεύω ότι δεν υπήρχαν ίδια κριτήρια στα σφυρίγματα των διαιτητών. Είδαμε να δίνονται εύκολα πολλά φάουλ σε επαφές για την Ζαλγκίρις. Σεβόμαστε τους διαιτητές και τις διαδικασίες της Euroleague. Όταν όμως όλες οι ομάδες μιλούν για τους διαιτητές κι εμείς δεν έχουν μιλήσει, το έχουν εκλάβει ως αδυναμία. Στο τέλος της ημέρας, είναι σημαντικό να υπάρχει 50-50 διαιτησία και απόψε δεν ήταν έτσι».

Για την κατάσταση των τραυματιών, τόνισε: «Δεν γνωρίζω καθόλου. Ο Μιλουτίνοφ τραυματίστηκε κι έπαιξε με ένεση. Θα δούμε αύριο σε τι κατάσταση είναι το πόδι του. Ο Στρέλνιεκς μου ζήτησε να γίνει αλλαγή κάποια στιγμή. Όλα αυτά χάλασαν την χημεία μας. Δεν έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε όμως».

Για το αν είναι ξαφνικό το ζήτημα της διαιτησίας: «Δεν ξέρω αν είναι ξαφνικό, αλλά υπάρχει ένα σχέδιο από πίσω. Όλοι γκρινιάζουν, στέλνουν DVD. Μας επηρέασε όλο αυτό, φάνηκε και στο γήπεδο».
Keywords
Τυχαία Θέματα