Σε γυναίκα στράφηκαν οι προσδοκίες για τη σκηνοθεσία του "Bond 25"

Η S.J. Clarkson πιθανή υποψήφια στη διαδοχή του Danny Boyle.

Ένα ακόμα όνομα εμφανίστηκε στα χαρτιά των MGM/ Eon για τη σκηνοθεσία του "Bond 25". Με την αποχώρηση του Danny Boyle, οι παραγωγοί της ταινίας βρίσκονται σε ακατάπαυστη αναζήτηση του διαδόχου του, και φαίνεται πως το ενδιαφέρον τους στράφηκε σε μία καινοτομία, στην πρώτη γυναίκα σκηνοθέτη που θα αναλάβει τα ηνία μίας "James Bond" ταινίας.

Όπως αναφέρει το Variety, η S.J Clarkson, η ίδια που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία του "Star Trek

4", είναι μία από τις πιο πρόσφατες επιλογές για τη σκηνοθετική καρέκλα του "Bond 25". Μαζί της, πιθανοί υποψήφιοι είναι και οι Bart Layton ("American Animals) και Yann Demange ("White Boy Rick"). Αν, τελικά, επιλαγεί η Clarkson, θα είναι και η πρώτη γυναίκα που θα έχει σκηνοθετήσει μία ταινία από το franchise του James Bond.

Ο Demange, μάλιστα, ήταν ένας από τους υποψήφιους για τη σκηνοθεσία του "Bond 25" προτού ο Danny Boyle κερδίσει αυτή τη θέση.

Σχετικά με την Clarkson και τον Layton, οι συζητήσεις βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη, ενώ ο Demange έκανε τις αρχικές του συναντήσεις με την παραγωγή όταν το "White Boy Rick" δεν ήταν ακόμα έτοιμο για να το προβάλλει στα μέλη με τα οποία συναντήθηκε, οι οποίοι και το ζήτησαν προκειμένου να καταλήξουν σε κάποια απόφαση.

Εν τω μεταξύ, ο χρόνος για τις MGM και Eon τρέχει, κι εάν επιθυμούν να παραμείνουν πιστοί στο πρόγραμμα που είχε ορίσει την πρεμιέρα του "Bond 25" στις 8 Νοεμβρίου του 2019, και την έναρξη των γυρισμάτων στις 8 Δεκεμβρίου του 2018, πρέπει να καταλήξουν σύντομα.

Οι επιλογές τους δεν είναι μόνοι οι τρεις προαναφερθείσες. Δυνατό όνομα για να αναλάβει τα καθήκοντα του Boyle υπήρξε και ο Christopher McQuarrie, σκηνοθέτης του "Mission: Impossible- Fallout", ο οποίος ικανοποιούσε και την επιθυμία του στούντιο να βρει ταυτόχρονα έναν σκηνοθέτη και έναν σεναριογράφο.

Μετά από τις "δημιουργικές διαφορές" που οδήγησαν στην αποχώρηση του Boyle από την παραγωγή του "Bond 25", η ταινία έμεινε μετέωρη σε μια κρίσιμη φάση για αυτήν και χωρίς, πλέον, σενάριο.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Επισήμως αποχωρεί ο Danny Boyle από το "James Bond 25"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα