Ρουτίνα τα γκολ στο Ρόττερνταμ. Με μεγαλύτερη αξία σε Μπριζ, Μόναχο (video)

Το παραγωγικό κομμάτι παρουσιάζει ενδιαφέρον προσφέροντας μάλλον ασφαλείς ιδέες στο σημερινό κουπόνι από τα παιχνίδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Ολλανδία και τις διοργανώσεις κυπέλλου σε Ιταλία, Βέλγιο.
Η Αϊντχόφεν και η Φέγενορντ έχουν σαφές προβάδισμα νίκης κόντρα σε ομάδες με ικανότητες ανταγωνισμού. Το ίδιο ισχύει και για το πιο ξεκάθαρο αβαντάζ της Άρσεναλ, της Μπλάκμπερν - στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου - της Ρέϊντζερς και της Μίλαν περιμένοντας πως αυτές οι ομάδες δεν θα σκοράρουν μονάχα μια φορά προκειμένου να κερδίσουν. Στην περίπτωση του αγώνα στο Μόναχο αξίζει από μόνη
της η προοπτική του γκολ της Κολωνίας η οποία δείχνει να ανεβαίνει αγωνιστικά έστω κι αν οι ατέλειες στην άμυνά της παραμένουν αισθητές.
Ο πιο αμφίρροπος αγώνας των προημιτελικών του Βελγικού κυπέλλου γίνεται στο Μπριζ. Οκτώ νίκες συνεχόμενες έχει σε επίσημα εντός έδρας ματς από τον περασμένο Αύγουστο η Κλαμπ ενώ η Σαρλερουά προέρχεται από νίκη 1-3 στις Βρυξέλλες επί της Άντερλεχτ και η διάθεσή της είναι ιδανική για μια τέτοια πρόκληση.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Eredivisie (21.45 Novasports 2 HD) Feyenoord - Heerenveen : Over 2,5 (1,40)
ΑΓΓΛΙΑ, F.A. Cup (21.45) Crewe Alexandra - Blackburn Rovers : Away Over 1,5 (1,48)
ΙΤΑΛΙΑ, Coppa Italia (21.45 Novasports 1 HD) Milan - Hellas Verona : Over 2,5 (1,45)
ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) St. Johnstone - Aberdeen : 2 Draw No Bet (1,35)
ΑΓΓΛΙΑ, Premier League (22.00) West Ham - Arsenal : Goal/Goal (1,58)

ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ :

ΟΛΛΑΝΔΙΑ, Eredivisie (19.30 Novasports 1 HD) Groningen - PSV : Away team Over 2,5 (2,05)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ, Bundesliga (21.30) Bayern München - Köln : Goal/Goal (2,15)
ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) Hibernian - Rangers : Away Over 1,5 (2,00)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΒΕΛΓΙΟ, Croky Cup (21.45) Club Brugge - Sporting Charleroi : Goal/Goal (1,75)

** Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κλαμπ Μπριζ νίκησε με 2-1 στο Σαρλερουά για το Βελγικό πρωτάθλημα. Στα τελευταία πέντε ματς της Φέγενορντ με την Χέρενφεϊν σημειώθηκαν συνολικά 21 τέρματα ενώ τα δύο στο Ρότερνταμ έληξαν ισόπαλα 2-2! Στα τελευταία τέσσερα επίσημα ματς της Ρέϊντζερς με τη Χιμπέρνιαν σημειώθηκαν 21 γκολ! Τρεις οι νίκες της ομάδας του Εδιμβούργο με σκορ 3-2.
Ας θυμηθούμε τι έγινε πέρυσι στο Ρόττερνταμ, τι έγινε στη Γλασκόβη για τον πρώτο γύρο του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος,, όπως και τα γκολ στο Σαρλερουά πριν τρεις μήνες :
Keywords
Τυχαία Θέματα