Ροντόν:''Η Γουέστ Μπρομ για πάντα στην καρδιά μου.''

Ο Σόλομον Ροντόν αγωνίζεται δανεικός στη Νιουκάστλ φεύγοντας το καλοκαίρι από τη Γουέστ Μπρομ και άνοιξε λογαριασμό απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ ενώ άρεσε και στη κορυφή της επίθεσης ως μοναδικός φορ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα είναι ένα από τα επτά μετεγγραφικά αποκτήματα των ''ανθρακωρύχων''. Ο Ροντόν και ο Μούτο που ήρθε από τη Μάιντς έναντι 9.5 εκατομμυρίων λιρών τα πιο ''τρανταχτά'' ονόματα.

Ο Ροντόν πήρε
μετεγγραφή για τη Γουέστ Μπρομ από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης με την αγγλική ομάδα να δίνει στους Ρώσους 12 εκατομμύρια λίρες.

Σταθερός στην εντεκάδα , κατάφερε να κρατήσει στον πάγκο τον Μπεραχίνο, όμως στη συνέχεια ο Τόνι Πούλις δεν τον υπολόγιζε με τον Βενεζουελάνο να σκοράρει μόλις 9 φορές σε 34 ματς.

Η ομάδα τερμάτισε 14η και 10η στις δύο σεζόν που φόρεσε τη φανέλα της και μετά υποβιβάστηκε με τον Ροντόν να φέυγει για το ''βορρά'' και το Νιουκάστλ.

''Όλοι στη Γουέστ Μπρομ έκαναν λάθη από το ξεκίνημα της σεζόν και ήταν φυσικό επακόλουθο να τελειώσει η χρονιά με άσχημο τρόπο.''

''Τον πρώτο μήνα ήταν δύσκολα και οι παίκτες ήθελαν να αποχωρήσουν. Αλλάξαμε τρεις προπονητές. Πήγαμε εξαιρετικά με τον Ντάρεν Μουρ στα τελευταία παιχνίδια αλλά δυστυχώς πέσαμε κατηγορία.''

''Είναι τιμή να φοράω τη φανέλα ενός από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Πρέμιερ Λιγκ με μεγάλη ιστορία όπως η Νιουκάστλ.''

''Είναι ευχαρίστηση μου να δουλεύω με τον Ράφαελ Μπενίτεθ, μαθαίνω από την τακτική του και τις ιδέες του. Ήρθα για να πετύχω πολλά γκολ και να σταθεροποιηθώ. Γνωρίζω πως είναι η μεγαλύτερη κίνηση που έχω κάνει στην καριέρα μου.''

Ο Μπενίτεθ μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον Ροντόν καθώς έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του.

''Είμαι ενθουσιασμένος που υπογράψαμε τον Ροντόν.Όταν ψάχναμε για επιλογές στην επίθεση, ξέραμε πως θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του.'' είπε ο τεχνικός της Νιουκάστλ
Keywords
Τυχαία Θέματα