Ρονάλντο: "Οι δικηγόροι μου, είναι σίγουροι και είμαι και εγώ!"

Αν αισθανόταν το βάρος των ισχυρισμών για βιασμό που κρέμεται πάνω του, τουλάχιστον δεν το έδειξε επιστρέφοντας στο «Ολντ Τράφορντ».Το άλλοτε μεγάλο αστέρι του αγγλικού ποδοσφαίρου, «έσκασε» στα παλιά γνώριμα μέρη χαμογελαστός, με άψογα κομμένα μαλλιά, φορώντας στον αριστερό του καρπό ένα τεράστιο ρολό με ενσωματωμένο διαμάντι, που ταιριάζουν με τα διαμάντια στα αυτιά του και ένα εξίσου φανταχτερό δαχτυλίδι στιλ Liberace στο αριστερό μικρό του δάχτυλο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τα χαρτιά του και μίλησε δημοσίως για πρώτη φορά σχετικά με τον ισχυρισμό για βιασμό της
Κάθριν Μαγιόργκα το 2009.
«Ξέρω ότι είμαι ένα παράδειγμα για πολλούς», δήλωσε ο Ρονάλντο. «Το ξέρω, 100 τοις εκατό. Στο γήπεδο και έξω από το γήπεδο. Έτσι είμαι, πάντα χαμογελώ, είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, είμαι ευλογημένος που παίζω σε ένα φανταστικό κλαμπ, έχω μια φανταστική οικογένεια, έχω τέσσερα παιδιά, είμαι υγιής. Έχω τα πάντα. Έτσι λοιπόν, δεν μπαίνει αυτή η ιστορία μέσα μου. Είμαι πολύ καλά. Οι δικηγόροι μου, είναι σίγουροι και είμαι και εγώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνω το ποδόσφαιρο και απολαμβάνω τη ζωή μου. Για τα υπόλοιπα, έχω ανθρώπους που φροντίζουν τη ζωή μου. Φυσικά, η αλήθεια έρχεται πάντα στην πρώτη θέση. Έτσι, είμαι καλά».

Όταν κάποιος δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει αν όλη αυτή η ιστορία έχει αντίκτυπο σε αυτόν, ο Ρονάλντο τον διέκοψε και είπε:
«Δεν ακούγατε τι λέω; Είμαι ευτυχισμένος. Είναι ιδιαίτερο για μένα να επιστρέψω στο Μάντσεστερ. Εδώ έχω πολλές αναμνήσεις νίκης και αγάπης, και ιδιαίτερα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, στον οποίο στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά. Είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε τόσο πολύ».
Στο 33 του, έχει ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Γιουβέντους, με απόλυτη επιτυχία.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Με πέντε γκολ σε 10 εμφανίσεις, το μόνο αρνητικό στοιχείο από τη στιγμή που πήγε στην Ιταλία, ήταν μια κόκκινη κάρτα εναντίον της Βαλένθια στο Champions League πριν από ένα μήνα.Στην Ρεάλ μέσα σε 9 χρόνια κέρδισε τα πάντα. Πέντε Τσάμπιονς Λιγκ, δύο πρωταθλήματα Ισπανίας, με 438 εμφανίσεις και 450 γκολ, ο Ρονάλντο τερμάτισε τη γοητευτική του σχέση με την Ρεάλ το καλοκαίρι, με τη μετάβαση του στην Γιουβέντους.

«Είμαι ευτυχής που είμαι σε τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Γιουβέντους», δήλωσε ο Ρονάλντο. «Είναι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Εξακολουθώ να μαθαίνω πράγματα, αλλά όλοι, οι συμπαίκτες και οι άνθρωποι του συλλόγου, με βοήθησαν να εγκατασταθώ με ηρεμία και πραγματικά απολαμβάνω την εμπειρία».Όσο για το σημερινό μεγάλο παιχνίδι:«Θα είναι ένας σκληρός αγώνας. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ισχυρή, αλλά αν παίξουμε με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής, έχουμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αλλά δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους μας».

O Ρονάλντο με την Ρεάλ στο "Ολντ Τράφορντ" το 2013

Ακόμη και με τη φήμη του να κλονίζεται, με τον ισχυρισμό βιασμού εναντίον του, ο Ρονάλντο θα έχει την υποδοχή ενός ήρωα, από τις οπαδούς και των δύο ομάδων όταν θα βγει από τα αποδυτήρια, όπως και στην τελευταία του επίσκεψη στο «Όλντ Τράφορντ», το 2013.
Keywords
Τυχαία Θέματα