Ρονάλντο, Μανωλάς, Καρνέζης στην "αρένα" της Serie A

Το ιταλικό πρωτάθλημα περιλαμβάνει ίσως τα περισσότερα ντέρμπι από οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα του κόσμου. Τοπικές μονομαχίες, βορράς-νότος, ντέρμπι περιφερειών σε "μάχες" που κόβουν την ανάσα.

Σε αυτά θα παρακολουθήσουμε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου με τη φανέλα της Γιουβέντους, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά και δύο εκ των κορυφαίω Ελλήνων παικτών της εποχής μας, τον Ορέστη Καρνέζη (Νάπολι) και τον Κώστα Μανωλά (Ρόμα). Οι μεταξύ τους μονομαχίες αναμένεται να καθηλώσουν. Πότε είναι όμως;

Αρχικά
στις 30 Σεπτεμβρίου ο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να σκοράρει στον Καρνέζη στο Γιουβέντους-Νάπολι. Οι δύο ομάδες που πέρσι διεκδίκησαν τον τίτλο ως το τέλος και που σηματοδοτούν την παραδοσιακή κόντρα "βορρά-νότου".

Ακολουθεί την 28η Οκτωβρίου το ντέρμπι Καρνέζη-Μανωλά (Νάπολι-Ρόμα) με τους δύο Έλληνες να "παρελαύνουν" στα κανάλια Novasports.

Το μαρκάρισμα του Μανωλά απέναντι στον Ρονάλντο αναμένεται να είναι "επικό". Προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, στις 22 Δεκεμβρίου ο CR7 θα προσπαθήσει να απεμπλακεί από τις "τανάλιες" του Έλληνα μαχητή για να σκοράρει. Φανταστείτε τί έχει να γίνει προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όταν ο Μανωλάς θα κληθεί να σταματήσει τον Ρονάλντο στο Κολοσσαίο του Ολίμπικο.

Που να κρίνεται και το πρωτάθλημα!
Keywords
Τυχαία Θέματα