Ρίχνουμε μια ματία στο χειριστήριο της Google μέσω της πατέντας που κατέθεσε

Τελικά θα δούμε streaming service από την Google;

Η Google έχει καταθέσει πατέντα για ένα νέο χειριστήριο ή για να είμαστε πιο ακριβείς ένα σύστημα ειδοποίησης για ένα χειριστήριο. Θα σας ενημερώσει αν έχετε μια πρόσκληση από έναν φίλο, να ξεκινήσετε μια εφαρμογή ή ακόμα και να σας πει για μια αλλαγή κατάστασης στο leaderboard. Αυτό μας δίνει επίσης μια ιδέα για το τι μπορεί να στοχεύει η Google με την υπηρεσία ροής της, η οποία αναμένεται

να ανακοινωθεί στο GDC.

Τα διαγράμματα που συνοδεύουν το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δεν θα αντικατοπτρίζουν αναγκαστικά αυτό που βλέπουμε όταν το χειριστήριο έχει ανακοινωθεί. Είναι παραδείγματα για το πώς μπορεί να μοιάζει ένας ελεγκτής με αυτό το σύστημα ειδοποιήσεων.

"Δεν επιχειρείται καμία προσπάθεια να παρουσιαστούν εκτενώς οι δομικές λεπτομέρειες πέραν του όσο μπορεί να είναι απαραίτητο για μια θεμελιώδη κατανόηση του αποκαλυπτόμενου αντικειμένου και των διαφόρων τρόπων με τους οποίους μπορεί να χρησιμοποιηθεί", αναφέρει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Εάν τα διαγράμματα αντιπροσωπεύουν αυτό που θα φανεί στο τελικό προϊόν, ο χρήστης του Twitter Reps δημιούργησε κάποιες επιδείξεις βάσει του διπλώματος ευρεσιτεχνίας (ενώ συμπληρώνει πολλά κενά), ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι θα κρατάτε. Και νομίζουμε πως κανένας δεν ξετρελάθηκε με αυτό που είδε.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece H Samsung ξεδιπλώνει το μέλλον με μια ολοκαίνουρια κατηγορία κινητών: Γνωρίστε το Galaxy Fold Η Samsung Παρουσιάζει Τρία Νέα Wearables H Samsung Ανεβάζει τον Πήχη με το Galaxy S10

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα