Ρέιντζερς: Τιμωρία πέντε παίκτων για πάρτυ

Ρέιντζερς: Τιμωρία πέντε παίκτων για πάρτυevlachosΤρί, 03/30/2021 - 22:47

Οι παίκτες των νέων πρωταθλητών Σκωτίας, Γκλάζγκοου Ρέιντζερς... Ζουνγκού, Πάτερσον, Μπάσεϊ, Μεντούμπε και Κινίαρ τιμωρήθηκαν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας με έξι αγωνιστικές. 

Οι πέντε παίκτες εντοπίστηκαν από την αστυνομία σε πάρτυ στα τέλη Φλεβάρη. Έχουν ήδη τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο από τον σύλλογο και τώρα ενημερώθηκαν ότι θα χάσουν τα επόμενα ματς της ομάδας τους. 

Ο Πάτερσον είναι ο βασικός δεξιός μπακ της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ μετά

τον τραυματισμό του Ταβέρνιε ενώ οι Ζουνγκού και Μπάσεϊ έχουν βοηθήσει αρκετά φέτος. Ο Μεντούμπε αγωνίζεται δανεικός στην Κουίν οφ Σάουθ ενώ ο Κινίαρ είναι παίκτης των ακαδημιών του συλλόγου. 

Δεν είναι το πρώτο κρούσμα απειθαρχίας στον σύλλογο, στα μέτρα κατά του COVID καθώς νωρίτερα στην σεζόν είχαν τιμωρηθεί για δύο εβδομάδες οι Τζόουνς και Εντμούντσον. 

ΣΚΩΤΙΑ - Premiership - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rangers - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Rangers ΣΚΩΤΙΑ Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας τιμώρησε πέντε παίκτες των Γκλάζγκοου Ρέιντζερς για έξι αγωνιστικές καθώς παραβίασαν το πρωτόκολλο Covid. Article publish on Τρί, 03/30/2021 - 22:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα