Ράντονιτς: «Απέχουμε πολύ από το να πούμε ότι βρισκόμαστε σε καλό επίπεδο»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της σερβικής ομάδας:

«Το πρόγραμμα είναι ως έχει. Μετά τα δύο ματς που δώσαμε κατά την παραμονή μας σε Γαλλία και Σλοβενία δουλεύουμε λίγο την αποθεραπεία μας και φεύγουμε για την Αθήνα. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Βιλερμπάν και κάναμε πολλά λάθη, ασυνήθιστα για εμάς, που απαγορεύονται ένα παιχνίδι με μεγάλη ενέργεια. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε αυτή την ενέργεια, κάτι απολύτως φυσιολογικό και δεν είμαστε στο επίπεδο που ήμασταν και που θέλουμε να είμαστε ξανά.

Τα καλύτερα

πράγματα χρειάζονται περισσότερη προπόνηση, χρόνο και παιχνίδια. Το πρόγραμμα είναι τέτοιο που δεν υπάρχει χώρος για αυτό, θα δούμε πόσο καιρό θα μας πάρει για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο. Γενικότερα, η εντύπωση είναι ότι δεν είμαστε στο επίπεδο που ήμασταν και επιτρέψτε μου να είμαι πιο ακριβής – απέχουμε πολύ από αυτό.

Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό μόνο υπερθετικά. Μεγάλη ομάδα, παίζει εξαιρετικά, έχει πολλούς λόγους να ελπίζει σε μία καλή πορεία φέτος, να πάει στο Final Four της Ευρωλίγκα. Όπως είπα, είμαστε αναγκασμένοι να σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας, δηλαδή πώς να το ξεπεράσουμε όλο αυτό με τον πιο ανώδυνο δυνατό τρόπο».

Keywords
Τυχαία Θέματα