Πρώτη ματιά για το ενήλικο "Seis Manos" του Netflix

Έρχεται στις 3 Οκτωβρίου!

Η νέα ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων των Viz Media, Netflix και Powerhouse Animation (Castlevania), "Seis Manos" θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία στις 3 Οκτωβρίου και σήμερα σας φέρνουμε μια πρώτη ματιά.

Η επίσημη σύνοψη αναφέρει: "Το 'Seis Manos' διαδραματίζεται

τη δεκαετία του '70 στο Μεξικό και επικεντρώνεται σε τρεις ορφανούς πολεμιστές που αναγκάζονται να συνεργαστούν με έναν πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών και έναν Ομοσπονδιακό πράκτορα του Μεξικού για να αποδώσουν δικαιοσύνη στο μέντορά τους που δολοφονήθηκε στους δρόμους της πόλης τους".

Ρίξτε μια πρώτη ματιά στη σειρά:

Οι ηθοποιοί που δανείζουν τις φωνές τους είναι οι Aislinn Derbez (La Casa de las Flores) ως Isabela, Mike Colter (Luke Cage) ως Brister, Jonny Cruz (Overwatch) ως Jesus, Angelica Vale (Jane The Virgin) ως Garcia, Vic Chao (Mortal Kombat X) ως Chiu και Danny Trejo (Machete) ως El Balde.

"Το 'Seis Manos' συνδυάζει μια ωραία ιστορία δράσης με τις φωνές ενός καταπληκτικού cast. Μια τέτοια Λατινοαμερικάνικη ιστορία δεν μεταφέρεται συχνά στα κινούμενα σχέδια", είπε ο Brad Woods, Πρόεδρος του Τμήματος Marketing της VIZ Media. "Χαιρόμαστε που συνεργαστήκαμε με το Netflix και την Powerhouse και θα μοιραστούμε αυτή τη νέα σειρά με τους fans".

Παρακάτω ακολουθούν οι τίτλοι αρχής της σειράς. Πόσο ενθουσιασμένοι είστε; Εσείς θα τη δείτε; Πείτε μας στα σχόλια.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΑποχωρεί ο Steven S. DeKnight από την υπερηρωική σειρά "Jupiter’s Legacy"Σειρά για το Netflix ετοιμάζουν οι Jane Lynch και Cyndi LauperGame of Thrones Cast's Reaction to Reading the Final Script

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα