Προειδοποίηση φέρει το trailer του "Spider-Man: Far From Home"

Τι ευγενικοί!

Προειδοποίηση για spoilers θα φέρει το επερχόμενο νέο trailer του "Spider-Man: Far From Home".

Σύμφωνα με το Τrailer Τrack, το νέο trailer θα ξεκινά με τον πρωταγωνιστή της ταινίας, Tom Holland, να προειδοποιεί τους fans σχετικά με τα spoilers που θα μάθουν αν δεν έχουν δει το "Avengers: Endgame". Αυτό συνάδει με την προειδοποίηση των αδερφών Russo στο Twitter σχετικά με την άρση της απαγόρευσης των spoilers την ερχόμενη εβδομάδα.

Το

κλιπ και το νέο trailer έχουν ήδη κυκλοφορήσει τους κινηματογράφους της Γερμανίας, άρα δεν θα πάρει πολύ μέχρι να κυκλοφορήσει και στο ίντερνετ. Μέχρι τότε, δείτε το ήδη υπάρχον trailer, το οποίο δεν περιέχει spoilers παρακάτω:

Παλαιότερα δημοσιεύματα ήθελαν την ταινία να είναι η εισαγωγή στην 4η φάση του MCU. Ωστόσο οι πιο πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου του στούντιο, Kevin Feige, μας αποκάλυψαν ότι θα είναι "το τέλος της 3ης Φάσης". Έτσι, μάλλον θα δούμε 'το μάζεμα των σπασμένων κομματιών' από τα αποτελέσματα του "Avengers: Endgame", παρά την εισαγωγή νέων ιστοριών. Στην ταινία θα δούμε τον Peter Parker να πηγαίνει στην Ευρώπη και να επιστρέφει στην απλή καθημερινή ζωή.

Στη νέα ταινία θα δούμε εκτός των Tom Holland, Jacob Batalon, Zendaya, Mariasa Tomei, Tony Revolori, Jake Gyllenhaal και τους Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders και J.B. Smoove.

Το sequel έχει αναλάβει ο Jon Watts, που σκηνοθέτησε και την πρώτη ταινία, "Spider-Man: Homecoming", το έγραψαν οι Chris McKenna και Erik Sommers και το έντυσε μουσικά ο βραβευμένος με Όσκαρ για τη μουσική σύνθεση του "Up", Michael Giacchino.

Ρίξτε μια ματιά στις διεθνείς αφίσες της ταινίας και διαβάστε για την πιθανότητα αναφοράς του Θείου Ben. Αναμένουμε τον επίλογο του "The Infinity Saga" με την κυκλοφορία του "Spider-Man: Far From Home" στις 4 Ιουλίου 2019.

IGN Greece Επαναληπτικά γυρίσματα για το "Spider-Man: Far From Home" με τον Nick Fury
Keywords
Τυχαία Θέματα