Πώς αντέδρασαν οι streamer του Twitch στην μετακόμιση του Ninja;

Much WOW.

Ο Tyler “Ninja” Blevins έκανε την μεγάλη ανακοίνωση του μήνα, καθώς αποχωρεί από το Twitch για να μεταφερθεί στο Mixer της Microsoft. Tα νέα ομολογουμένως σόκαραν την κοινότητα του streaming, η οποία φυσικά μοιράστηκε τις σκέψεις της με το διαδίκτυο.

Πάμε να δούμε τι είπαν!

Κάποιοι αστέρες του Twitch,

όπως ο Dr. Disrespect και ο Shroud, θέλησαν να μην σχολιάσουν τα νέα, αλλά ο Brett “Dakotaz” Hoffman, μοιράστηκε, μέσω ενός Tweet την σκέψη που έκαναν οι περισσότεροι.

Όπως ήταν φυσικά, ακολούθησαν θεωρίες, για το πώς αυτή η κίνηση θα επηρεάσει την βιομηχανία. Μάλιστα, το ίδιο ακριβώς ερώτημα είχε και η Valkyrae και το εξέφρασε μέσω ενός tweet.

Ο esports reporter του ESPN, Tyler Erzberger πιστεύει πως είναι μια εξαιρετική κίνηση για τον Ninja.

Ο Streamer @iamBrandonTV δήλωσε στο Twitter ότι το Mixer θα επωφεληθεί από αυτήν την κίνηση και θα πρέπει να εξελίξουν τις υπηρεσίες τους, για να διαχειριστούν τις απαιτήσεις των νέων viewers.

Ο streamer της 100 Thieves, Matthew “Nadeshot” Haag πιστεύει ότι ο ανταγωνισμός είναι υγιείς, αλλά προειδοποιεί τον Ninja ότι μπορεί αυτός ο ανταγωνισμός να μην έχει καρπούς.

Ο Chase, πρώην επικεφαλής επικοινωνίας για τον Twitch, δήλωσε στο IGN ότι η κίνηση του Ninja μπορεί να μην είναι τόσο τρανταχτή, όσο προτείνουν κάποια streamers.

"Το Twitch έχει αρκετούς κορυφαίους streamers, που παράγουν περισσότερες ώρες παρακολούθησης από ό, τι ο Ninja κάθε μήνα, όπως τονίζεται στην τελευταία έκθεσή μας, οπότε το [Twitch] θα είναι μια χαρά", δήλωσε ο Chase. "Το μεγάλο ερώτημα θα είναι αν η κοινότητα του Ninja θα τον ακολουθήσει ή όχι. Αν δεν το κάνουν, θα φανταζόμουν ότι, όταν τελειώσει η σύμβασή του, θα μπορούσε να σκεφτεί να επιστρέψει [στο Twitch] ".

Φυσικά και το πιο hot ερώτημα ήταν το πόσα λεφτά έδωσε η Microsoft για να φέρει τον Ninja και, καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν υπάρχουν, ξεκίνησαν οι χιουμοριστικές υποθέσεις.

Πάρτε για παράδειγμα το tweet του @FalloutPlays.

O DMBrandon σχολίασε το συμβόλαιο, συγκρίνοντάς το με αυτό της Hi-Rez και το Mixer, για το Smite.

Άλλοι, όπως το παίκτης του Rocket League, Emil "Fruity" Moselund, δεν χρειάστηκε συγκεκριμένο ποσό για να ξέρει ότι μάλλον ήταν πολύ μεγάλο.

Άλλοι βέβαια βλέπουν την αποχώρηση του Ninja ως μια ευκαιρία για να πάρουν φήμη άλλοι streamers.

O Jeremy “Disguised Toast” Wang αναμένει τους streamers του Fortnite να συσπειρωθούν για να πάρουν την θέση του Ninja.

O Tyler Erzberger αστειεύθηκε, λέγοντας ότι Dr. Disrespect περιμένει στην γωνία, για να γίνει ο επόμενος μεγάλος streamer της πλατφόρμας.

Ο Harris Heller βέβαια δεν περίμενε καθόλου, και εκμεταλλεύτηκε τα νέα, για να τραβήσει κάποιους Twitch Prime συνδρομητές του Ninja.

Και φυσικά δεν έλειπαν τα αστεία για τον Ninja και τις γνωστές οικιακές συσκευές, τα μίξερ.

Ο Ninja δεν έχει ξεκινήσει να κάνει stream επίσημα στο Mixer, οπότε δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι αποτελέσματα θα έχει. Βέβαια, μπορούμε να υποθέσουμε, με δεδομένο ότι ο Ninja είναι ένας τεράστιος stramer και το Mixer τόσο καιρό κρυβόταν στην σκιά άλλων πλατφορμών.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece O Ninja χωρίζει με το Twitch για τα μάτια του Mixer Fortnite: Όλες οι αλλαγές που έφερε το Season 10 Fortnite Season 10 Story Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα