Ποιος έχει πάρει το λουκέτο του ελληνικού πρωταθλήματος;

Βοηθήστε με όπου χρειάζεται...

Έχουμε ένα πρωτάθλημα όπου παίζουν τέσσερις ομάδες που έχουν αφαίρεση βαθμών (...ζωή να'χουν) και μια που έχει τιμωρηθεί πρωτοδίκως με υποβιβασμό για στημένo παιχνίδι αλλά συνεχίζει να αγωνίζεται και ζητάει ξένους διαιτητές για τα παιχνίδια που μπορούν να κρίνουν την παραμονή της!

Ένα πρωτάθλημα όπου για αρκετά χρόνια παίζουν ομάδες που δεν μπορούν να αδειοδοτηθούν αλλά... γιατί να πέσουν κατηγορία βρε αδερφέ!! Αλλάζουμε λίγο τους νόμους και προχωράμε αλλά όχι για τους επόμενους. Τελευταία φορά, δεν θα το ξανακάνουμε, μέχρι τον επόμενο!

Ένα
πρωτάθλημα όπου οποιοσδήποτε μπορεί να βλασφημεί on camera και να μην γίνεται τίποτα αλλά και μερικές φορές να γίνεται... ανάλογα το ποσοστό της τηλεθέασης ίσως;;;;

Ένα πρωτάθλημα όπου καλούμε ξένους διαιτητές γιατί οι δικοί μας δεν κάνουν... αλλά προφανώς θα έκαναν στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής γιατί δεν υπήρχε και σοβαρός λόγος να διακοπεί, σωστά;;

Επίσης έχουμε μια τιμωρία με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, πρόστιμα, αφαίρεση πινακίδων, κλήση για παρκάρισμα στην Κύμης κλπ κλπ για όσα έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου... άρα μέσα δεν έγινε και κάτι σημαντικό, άρα χρειάζομαι και οφθαλμίατρο... χμμμμμ

Το ντέρμπι λέει θα συνεχιστεί από το 69ο λεπτό! Θα σφυρίξει ο ίδιος διαιτητής; Ελάτε καλέ κύριε, το ματς θα συνεχιστεί και ας μην βλέπετε καλά, και ας μην το διακόψατε σωστά... πότε θα γίνει το ματς δεν ξέρουμε μάλλον θα γίνει έφεση ή όχι ή ναι... θα δείξει πότε. Θα έρθετε;; Δεν μπορείτε; Καλά... θα βρούμε άλλον.

Υπάρχει περίπτωση ο Φριτς να γίνει ο πρώτος διαιτητής στην ιστορία που θα δηλώσει κώλυμα για αγώνα ξένου πρωταθλήματος... Guinness World Record αυτό... μπόνους και κανονάκι για την επόμενη πίστα!

Επόμενο συμπέρασμα, απλό... ο ξένος διαιτητής που ήρθε έκανε λάθος και αυτός... άρα τι διαιτητές έμειναν αν κάνουν λάθη και οι Έλληνες αλλά και οι ξένοι;;;

Α για να μην το ξεχάσω... ευτυχώς λέει από του χρόνου θα έρθει το VARαχαχαχαχχαχαχ... Τι άλλα νέα;;;

Ακούω συναδέλφους να λένε ότι για άλλη μια φορά γίναμε ρεζίλι λέει σε όλη την Ευρώπη!! Ναι, δεν μας ξέρανε τώρα μας μάθανε, μετά το ντέρμπι! Υπό την επίβλεψή τους υποτίθεται ότι είμαστε αλλά όπως θα έχετε αντιληφθεί μάλλον βαρέθηκαν και αυτοί να ασχολούνται μαζί μας οπότε... γιατί να μας τιμωρήσουν!

Κρέμεται λέει το GREXIT πάνω από το κεφάλι μας... ΟΥΑΟΥ ρε μάγκες! Μας απείλησαν εεε;; Ε τουλάχιστον συμμορφωθήκαμε! Τι;;; Όχι!!! Ποιος το λέει αυτό;;;; Και γιατί να μας διώξουν; Να χάσουν την δουλειά τους τόσοι άνθρωποι που έχουν έρθει να μας επιβλέπουν; Κρίμα δεν είναι;

Ο υπουργός λέει δεν συζητάει την αναδιάρθρωση... οι ομάδες τη συζητούν (...κρυφά σσσσσςς)... πόσοι θα πέσουν;; Ξέρει κανείς;; Μπαράζ έχει;; Θα ανέβει κανείς ή τσάμπα παίζουν από κάτω; Μήπως να τις κάνουμε δεκαοκτώ τις ομάδες... Ευκαιρία είναι... Η ΕΡΤ πληρώνει... η NOVA πληρώνει... μας νοιάζει;;; Μπα, εμείς κατηγορία θέλουμε να μείνουμε. Και στο κάτω κάτω γιατί να μην συζητήσουμε... πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε!

Ευτυχώς έχουν γίνει οι απαραίτητες επενδύσεις στα γήπεδά μας για να γίνει πιο ποιοτικό το πρωτάθλημα... άλλος ένας λόγος που θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία... με όραμα για το μέλλον πάντα!

Οι παίκτες δεν προβληματίζονται... δεν διαμαρτύρεται κανείς... σου λέει εμείς κατηγορία θέλουμε να μείνουμε... Μήνας μπαίνει... μήνας βγαίνει!

Δεν μπορεί... κάποιος έχει καβατζώσει το λουκέτο! Θα τον βρω!
Keywords
Τυχαία Θέματα