Πογέτ: “Ξέρουμε τα πάντα για το Κόσοβο, είμαστε έτοιμοι”

Ο Γκουστάβο Πογέτ αναφέρθηκε στο ερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής με το Κόσοβο (12/06, 21:45, Novasports Prime), αλλά και το πόσο έτοιμη είναι η “γαλανόλευκη”. Παράλληλα κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα και τις αλλαγές που ενδέχεται να πραγματοποιήσει στο τέταρτο παιχνίδι του ομίλου για το Nations League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με το Κόσοβο: “Πρέπει απλώς να δώσουμε

ό,τι έχουμε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το Κόσοβο βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με εμάς, έχει την ίδια κούραση, να δώσουμε τα πάντα να διατηρήσουμε την σύνδεση με τον κόσμο. Είναι μια ακόμα τελευταία προσπάθεια μετά θα έχουμε τον χρόνο να αναλύσουμε και να ξεκουραστούμε”.

Για την κατάσταση της Εθνικής Ελλάδας: “Πρώτα από όλα πάντα θέλω να σκέφτομαι θετικά, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, παρότι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο. Μπορούμε να λέμε πολλά, αλλά η ουσία το παιχνίδι εξαρτάται από τους παίκτες. Όλα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όταν δέχθηκα την πρόταση ήμουν σίγουρος ότι μπορώ να κάνω κάτι με αυτούς τους παίκτες. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, με τα πόδια στη γη, όταν ξεκινήσαμε ήμασταν στην 55η θέση της FIFA ξέρω ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα όταν υπάρχει αυτή η ομόνοια και η ενότητα”.

Για τον κόσμο: “Θα ζητήσω πάλι στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο. Αλλά δεν θα το ζητάω κάθε φορά. Τώρα πιστεύω ότι υπάρχει σύνδεση και πιστεύω ότι θέλουν να έρθουν να μας δουν. Όσο περισσότερος κόσμος στο γήπεδο, τόσο καλύτερο για όλους. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι”.

Για την ενδεκάδα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του: “Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Για μας σαν ομάδα για να είμαστε σε καλό επίπεδο και να διατηρηθούμε σε υψηλό επίπεδο, πρέπει όλοι να είναι σε καλό επίπεδο. Οι έντεκα που παίζουν δεν θα ήταν σε αυτό το επίπεδο αν και οι υπόλοιποι δεν είχαν προπονηθεί σκληρά. Θα ήθελα να τους βάζω όλους, αν ήταν εφικτό. Οι νέοι παίκτες είναι το μέλλον”.

Keywords
Τυχαία Θέματα