Πλησιάζει η κυκλοφορία του Dissonance of the Nexus expansion για το Sword Art Online: Fatal Bullet

Έρχεται στις 18 Ιανουαρίου 2019 σε όλα τα format.

H Bandai Namco ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου expansion του Sword Art Online: Fatal Bullet, καθώς και της Complete Edition του, δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα δύο νέα τρέιλερ.

Στo Dissonance of the Nexus, καλείστε να εξερευνήσετε ένα νέο dungeon, το

οποίο φημολογείται ότι είναι στοιχειωμένο. Στα βάθη του dungeon θα ακούσετε την φωνή της Sachi, η οποία είχε πεθάνει πριν από αρκετά χρόνια. Είναι άραγε ζωντανή, μήπως δεν πέθανε ποτέ ή μήπως έχετε πέσει θύμα μιας μοχθηρής δύναμης; Η απάντηση θα δοθεί όταν κυκλοφορήσει το expansion, δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου 2019. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το επερχόμενο expansion είναι ανεξάρτητο από τα προηγούμενα DLC του Sword Art Online: Fatal Bullet και προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία. Σε αυτό επίσης αναμένεται να δούμε και αρκετούς νέους χαρακτήρες.

Το expansion θα διατεθεί μεμονωμένα για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι, αλλά παράλληλα θα περιλαμβάνεται και στην Sword Art Online: Fatal Bullet Complete Edition, η οποία θα κυκλοφορήσει την ίδια μέρα για PC, PS4 και Xbox One. H έκδοση για το Nintendo Switch, αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2019, σε άγνωστη για την ώρα ακριβή ημερομηνία. Πέρα από το Dissonance of the Nexus, η Complete Edition του Sword Art Online: Fatal Bullet περιλαμβάνει επίσης τα Ambush of the Imposters, Betrayal of Comrades και Collapse of Balance DLC.

IGN GreeceΟι μισοί χρήστες Switch έχουν αγοράσει τα μεγαλύτερα παιχνίδια της NintendoΤο Doom του 1993 ετοιμάζεται να υποδεχθεί το πρώτο του ''Patch''Καινούργιο παιχνίδι από τον δημιουργό του Ark: Survival

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα